Herkese merhaba. Üniversiteyi bu sene kazandım ve yurtta kalmaya da hak kazandım. Akademik takvime göre yarın dersler başlıyor ve benim henüz ders programım belli değil (hazırlık sınıfındayım ve obsde kayıtlı bir ders programım gözükmüyor oysa ki ders kaydımı tamamlamıśtım) üniversitenin sitesinden aldığım bilgiye göre yarın hazırlık sınıfı öğrencilerinin online sınava girmesi zorunluymuş ve ben üniversite şehri yakın olduğu için kendi evimden giricem bu sınava. Yani uzak bir yer olmadığı için hemen gitmiyeyim zaten ders programım da belli değil. Her neyse yarın dersler başlıyor ve yurtta bulunmam gerekiyor sanırım. Gitmeyeceğim için yurttan izin almam gerekir mi? Onları aradım ancak telefonu kimse açmadı. Üniversiteye dün mail attım pazartesi gelmem gerekli mi diye ancak haftasonu kapalıymış ve hâlâ cevap gelmedi yarın gelecek sanırım. Sizce ne yapmalıyım?
Kısa ve öz: yarın dersler başlıyor benim programım belli değil sınava giricem ve yarın gitmeyeceğim için yurttan izin almam gerekir mi bir sıkıntı olur mu?
Kısa ve öz: yarın dersler başlıyor benim programım belli değil sınava giricem ve yarın gitmeyeceğim için yurttan izin almam gerekir mi bir sıkıntı olur mu?