Yüzüklerin Efendisi Güç yüzükleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Amazonda çıkan güç yüzükleri dizisini ortalama herkes bilir çıkmadan once beklentiside cok büyük olan bir diziydi 2 gün önce başlayıp 2 günde bütün bölümleri bitirdim bence beklentinin cok altında kalmış düşüncem boyle oyunculuklar hikayede geçen kişiler ile oynayan kişiler mantıksız geldi gladriel dısında hiç birini beğenemedim orjinal seneryonun da cok dısında bi yolda gidiyor sonra gittim dizi hakkında yorum videoları izledim hepside olumsuzdu bazılarıda ilk sezonun hikayeyi anlattıgı için yeterli olduğunu diger sezonların daha iyi geçicegini soyluyordu sizin yorumunuz nedir sizce 2. sezon cıkınca izlenirmi yoksa gene vakit kaybı mı olur ??

Lütfen sadece izleyenler yada bilgisi olanlar yorum yapsın boşa report etmeyim

guess who is back
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
İlk bölümleri beni de hiç tatmin etmedi sonlara doğru güzelleşmeye başladı genel olarak beklediğim kadar iyi olmamıştı ama 2.sezonda daha çok keyif vereceğini tahmin ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
büyük heyecanla beklediğim için beklentimi karşılamadı

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Amazonda çıkan güç yüzükleri dizisini ortalama herkes bilir çıkmadan once beklentiside cok büyük olan bir diziydi 2 gün önce başlayıp 2 günde bütün bölümleri bitirdim bence beklentinin cok altında kalmış düşüncem boyle oyunculuklar hikayede geçen kişiler ile oynayan kişiler mantıksız geldi gladriel dısında hiç birini beğenemedim orjinal seneryonun da cok dısında bi yolda gidiyor sonra gittim dizi hakkında yorum videoları izledim hepside olumsuzdu bazılarıda ilk sezonun hikayeyi anlattıgı için yeterli olduğunu diger sezonların daha iyi geçicegini soyluyordu sizin yorumunuz nedir sizce 2. sezon cıkınca izlenirmi yoksa gene vakit kaybı mı olur ??

Lütfen sadece izleyenler yada bilgisi olanlar yorum yapsın boşa report etmeyim
önceki serilerine oranla kesinlikle zayıf kalmıştı 1. sezon beklentiyi karşılayamadı 2. sezonu güzel çıkarmaları lazım yoksa izlenmez.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yeni çıkan flimini izledim ben beğendim gelecek bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yeni çıkan flimi sabırsızlıkla bekliyorum süper olucak

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka beni hiç sarmadı 2. sezonuda hiç beklemiyorum bana kalırsa beklentileri karşılayamadı 2/10

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
gökyüzünden alev topu ile ortaya çıkan yaşlı insan kim onu çok merak ediyorum

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
vakit kaybı bana kalırsa tekrar aynı etkiyi yapmaz bunu bile eski yüzüklerin efendisi hatrına izledi millet

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bu olumsuz eleştirilerin üzerine 2. Sezon bana göre beklentinin çok üzerinde gelicek.

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Dizi kıtlığı yaşadığım sıralarda büyük bir beklentiyle beklediğim için beklentilerimi pek karşılamadı ama tabi ki de izlenir

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
sadece filmleri izleyen biri olarak basit bir şekilde çok sıkıcı olan dizidir

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ilk sezon biraz sıkıcı geçti son 2 bölüm biraz heyecanlıydı ikinci sezon çıkınca tabiki de izlenir lotr evrenini seviyorsanız ve sauronun 2.sezon da neler yapacağını merak ediyorsan tabi ki de izlenir.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ooo yorumları okurken şaşdım kaldım. dizinin anlatıldığı 1. çağdan yazılı yok denecek kadar az bir kaç cümleden öteye geçmeyen bilgi var. o da tokien' in bir kaç mektubunda geçiyor. başka bilgi yok. tamam dizinin kötü yanları var ama hikaye ile uyumsuz değil, çünkü o çağı anlatan hikaye yok. başka diziler gibi çoğu senaryo ama kitapları destekleyen ve kitaplardan ilham alan kısımları da var. açıkcası ben beğendim.

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
tamamlanacak çok boşluk var ve bunu diziye oturtman gerekli boşluk doldurma sınavı gibi bir dizi bence bunu çekmeye başlamak bile büyük bir risk ama sıkılmadan izledim ben bir zaman sonra galadriel ve mitril çıkarma olayları yaşanmasa tamamen 0 bir diziymiş gibi bi hissiyat veriyordu ama bence iyi yani izlenir

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kankam ağırdan gidiyor bölümler 2. sezon çıktıgında ekşin olucak
game of thones de öyle 2. sezonu beklıyorum savaş tam başlıcaktı sezon bıttı :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Hayatımın filmi be oyununu da çok eğlenerek oynardık mükemmel bir yapıt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...