Yüzüklerin Efendisi Tartışma Bölümü

Film mi Kitaplar mı?

• Film

Oy: 5 62.5%
  • Kitaplar

Oy: 3 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar, ben yüzüklerin efendisi manyağıyım filmleriyle çok sevdiğim bu evrene kitaplarıyla dalıyorum resmen. Çok fazla lotr(lord of the rings) fanı arkadşım olmadığı için böyle bir konu açmak istedim.lotr ve Tolkien evreni hakkında konuşmak isteyen buraya gelsin.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
9 yaşında bir çocuk bile okuya bilir dediğin günden bu zaman kadar 17 yıllık serüvende başarılı baş yapıtlar yapıldı yılın en çok kitap satan konusu oldu harika bir evren ve çok daha fazla büyüye bilecek bir evren amazon dizisini yapıyormuş öyle gördüm ne kadar doğru bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben filmini izledim efsoydu

Üye
9 HİZMET YILI
İzlemeyen kalmışmıdır acaba ben de harry potter manyağıyım

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kendisinin amazon tarafından yapılacak bir dizisi olduğunu soyliyolar merakla bekliyorum en sevdiğim film serisidir.

Üye
6 HİZMET YILI
İzlemeyen kalmışmıdır acaba ben de harry potter manyağıyım
aah harry potter ah nasıl bitti güzelim film, halen üzüntüsünü yaşıyorum 21 yaşında bir iri yarı bir adamım ama ağladım tutamadım kendimi :ASD:

Yüzüklerin efendisine de gelecek olursak bir türlü oturup bir bölümünü bile şansıma bitiremediğim film, yani mutlaka hatalar sıkıntılar oluyor benim şansıma çok sinir bozucu ama ya bacağım kırılır ya misafir gelir fln bir türlü izleyemedim şu stajım bitsin ilk işim izleyip buraya gelmek olacak :D

Üye
6 HİZMET YILI
(Bana göre) Sinema tarihinin en iyi filmidir ve Orta Dünya da en iyi kurgulanmış evrendir.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Ben filmi derim.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Tartışmak için iyi bir Tolkien okuyucusu olmanız gereken kitaplar serisi. İyi bir edebiyat düşkünü için tartışmaya kapalı olan kült neşriyattır.

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Tolkeini ve dünyasını anlamak cok zor olayları bağdaştırmakta zorlanıyorum nedense

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Beni LOTR hayranı yapan kesinlikle filmdir ama kitapları okuyunca daha bilmediğim neler olduğunu öğrendim. Film kitapların %5'i falan sanırım. Fingolfin'e de laf söyletmem! 500 KG basar lan o adamın ....

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Lord of the Rings hiç izlemedim de okumadım da amaçok merak ediyorum ama zaman yokkkkkkkkk

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Seninle saatlerce muhabbetini yapabilirim bu serinin beni arkadaş ekle çabuk bro

Üye
6 HİZMET YILI
9 yaşında bir çocuk bile okuya bilir dediğin günden bu zaman kadar 17 yıllık serüvende başarılı baş yapıtlar yapıldı yılın en çok kitap satan konusu oldu harika bir evren ve çok daha fazla büyüye bilecek bir evren amazon dizisini yapıyormuş öyle gördüm ne kadar doğru bilmiyorum
Evet Amazon dizisini yapacak, ama umarım Tolkien in yarattığı bu müthiş evreni mahvetmezler. Tolkien vakfı bu konuda çok titiz ama gene de cristopher Tolkien in ölümünden sonra işler sarpa satabilir.
Post automatically merged:

Bece evrenin yaratıcısı Tolkien e saygısızlık olur

Hakikat ararsan Allah kula yakın kul Allah a
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bir arkadaşımdan yüzüklerin efendisinin dizisinin yapılacağını duydum izleyeceğim umarım filmin bıraktığı o güzel izleri güzel hatıraları silmez (eğer yapılırsa)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
umarım harry potter ve lotr ı karşılaştırmıyosunuzdur çünkü iki film serisi de apayrı ama hala karşılaştıranlar var bu ronaldo ve messiyi karşılaştırmak gibidir iki film serisi de birbirinden iyi umarım derdimii anlatabilmişimdir.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İnsan kitabı okuyunca filmden zevk alamıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...