Onaylı Üye
evet gene ben, bugünkü aklıma takılen şey zamanda yolculuk bildiğimiz üzere 2 tip zaman yolculuğu vardır bunlar nelerdir geçmiş ve gelecek bunlardan sadece bir tanesi gerçekleşebilir oda geleceğe yolculuk bu yolculuğu yapmak mümkündür fakat yeterli teknoloji yoktur olay şudur bir madde hızlandımı diğer maddeler diğer maddelere göre daha yavaş yaşlanacaktır kısaca onun için 1 dk bizim için 1 gün olabilir eğer kara deliğe yaklaşırsınız zaman bükülecektir ama geçmişe gitmek istediğimizde burda kafalar karışıyor bazı şeyler duymuşsunuzdur solucan deliğinden ışık hızında haraket edildiğinde geçmişe gidelebilir diye bu kanıtlanmış bir şey değil şimdi burda benim düşünceme giriyoruz eğer gerçekten böyle bir şey varsa geçmişi değiştiremeyiz çünkü bu her açıdan mantık dışı olur sadece görebiliriz tabi bu gerçekmi bilinmiyor ama madde zamanı büktüğün zaman tam olarak neyle karşılaşır bilemiyoruz belkide çoğu şeyi anlamış olucaktır sonsuzluk gibi tabi bunu bilemeyiz ben burda bir şeyi daha eklemek istiyorum zamanı durdurma, şimdi geleceğe gitmek için ışık hızına geçmemiz lazım eğer ışık hızına geçtikmi ne olr zaman bizim için yavaşlar peki ışık hızını geçebilirmiyiz mahlesef ki hayır, diyelim geçebildik zamam yolculuğu yapabilirdik peki sonsuz bir hızla gidersek zaman durabilirmiydi tabikide sonsuzluk bizim algılayacağımız bir şey değil peki zaman yolculuğu yapmış biri sonsuzluğu anlayıp zamanı durdarabilirmiydik
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz