Zamanda yolculuk yapma şansınız olsa ne yapardınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Tam şuanda bir makineye denk geldiniz ve zamanda yolculuk yapabileceğiniz bilgisi var üzerinde. Test için 5dk önceye gitmeye karar verdiniz ve gerçekten de çalıştığını gördünüz. Yapacağınız ilk şey nedir?
Ben direkt bitcoin'in çıktığı döneme gider tüm paramla bitcoin alır sonra full yatardım :D
0 yy
Post automatically merged:

Yaptığım hataları düzeltir ordan da bitcoin alır hayatıma bakardım
nice.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
abi herkez bitcoin dönemi demiş herkez çok haklı valla btc büyük pişmanlık oldu çoğu kişide :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
9 sene öncesine gidip ethereum almak isterdim

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
çok klasik ama btc ya da iddia oynardım hayale bak diyebilirsiniz ama gerçekten aşırı keyif verir düşünsene soğuk cüzdanında 100 btc var ve millet sınav sınav diye stres yaparken sen 2020 de bozdurup hayatını yaşıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
10 yıl ileri gider hangi altcoinlerin patlayacağına bakarım

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tam şuanda bir makineye denk geldiniz ve zamanda yolculuk yapabileceğiniz bilgisi var üzerinde. Test için 5dk önceye gitmeye karar verdiniz ve gerçekten de çalıştığını gördünüz. Yapacağınız ilk şey nedir?
Ben direkt bitcoin'in çıktığı döneme gider tüm paramla bitcoin alır sonra full yatardım :D
Pazartesi iş başı seçeni ve sabah işe gidelim diyen o medeniyeti oluşturan kişiyi bulur ..... :D

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
direk yatırım yaparım ütün paramla aga
Post automatically merged:

yada her yılki piyango bileti bayisi nerde tutmuş öğrenirim her yıl kazanırım

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
elon muskı arayışa çıkıp bulunca arkadaş olmaya çalışığ fikirlerine destek olurdum bu sırada kazandığım herşeyin %60ını btc basardım

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Varımı yoğumu satar bitcoine yatırırdım herhalde :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
I was going to say bitcoin, and you said it, I would go 10 years ago and take note of the numbers of the big jackpots, play the lottery day by day and collect all the jackpots and print that money in dollars or euros and return to today's time.:D
Aynısını seçmem bitcoin korkmadan seçerim ve eğlenmekten zevk alırım

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Geçmişte kalan fırsatları anları düşünmeden değerlendirmek isterdim düşünmeden.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Çok da geri gitmezdim. Okulların başladığı güne dönmek isterdim sadece.

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ilk insanın yanına gider hadım ederdim dünya kurtulsun

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
loto falandan yüksek miktar parayı kırdıktan sonra kendime orta çağda kendini süper güçlü sayılabilecek seviyeye getirebilen bir zırh 2-3 ateşli silah ve 1 kılıç 1 mızrak 1 balta yaptırıp 1300lerde tüm dünyayı dolaşırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...