0 yyTam şuanda bir makineye denk geldiniz ve zamanda yolculuk yapabileceğiniz bilgisi var üzerinde. Test için 5dk önceye gitmeye karar verdiniz ve gerçekten de çalıştığını gördünüz. Yapacağınız ilk şey nedir?
Ben direkt bitcoin'in çıktığı döneme gider tüm paramla bitcoin alır sonra full yatardım
nice.Yaptığım hataları düzeltir ordan da bitcoin alır hayatıma bakardım
Pazartesi iş başı seçeni ve sabah işe gidelim diyen o medeniyeti oluşturan kişiyi bulur .....Tam şuanda bir makineye denk geldiniz ve zamanda yolculuk yapabileceğiniz bilgisi var üzerinde. Test için 5dk önceye gitmeye karar verdiniz ve gerçekten de çalıştığını gördünüz. Yapacağınız ilk şey nedir?
Ben direkt bitcoin'in çıktığı döneme gider tüm paramla bitcoin alır sonra full yatardım
direk yatırım yaparım ütün paramla agaTam şuanda bir makineye denk geldiniz ve zamanda yolculuk yapabileceğiniz bilgisi var üzerinde. Test için 5dk önceye gitmeye karar verdiniz ve gerçekten de çalıştığını gördünüz. Yapacağınız ilk şey nedir?
yada her yılki piyango bileti bayisi nerde tutmuş öğrenirim her yıl kazanırımTam şuanda bir makineye denk geldiniz ve zamanda yolculuk yapabileceğiniz bilgisi var üzerinde. Test için 5dk önceye gitmeye karar verdiniz ve gerçekten de çalıştığını gördünüz. Yapacağınız ilk şey nedir?
Aynısını seçmem bitcoin korkmadan seçerim ve eğlenmekten zevk alırımI was going to say bitcoin, and you said it, I would go 10 years ago and take note of the numbers of the big jackpots, play the lottery day by day and collect all the jackpots and print that money in dollars or euros and return to today's time.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?