Zed için ölümsüz build

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
merhaba ben zed oynuyorum oyuna yeni başladım bu build işlerinden pek anlamam bana karışık geliyor yardımıcı olur musunuz?

Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kararma - Kara Balta - Çelik Kaplamalı Çizme - Omurgakıran - Vahşi Hydra - Tahsildar

Bu hem tankımsı oluyor hemde hasarın artar.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
merhaba ben zed oynuyorum oyuna yeni başladım bu build işlerinden pek anlamam bana karışık geliyor yardımıcı olur musunuz?
Yani ölümsüz bir build diye bir şey yoktur hocam onu diyen varsa da seni trollemek için söylüyordur her el çıkılan basic itemler vardır draktar kararma gibi ikisinden birini karşına göre seçmen lazım ve başka ihtişamlıdan başka olarak yoummu, aksiyom akımı gecenin kıyısı falan bunlar yani dediğim gibi ihtişamlı da dahil karşı matchup'a göre çıkacaksın itemini

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam Rün Olarak Elektrik Ver ya da Yenilmez girmelisiniz.
Build genel olarak şu şekilde: Ionia Çizmesi - Kararma - Vahşi Hydra - Kara Balta - Serylda - Youmu

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ölümsüz build diye bir şey yoktur, karşındaki rakibe göre seçeceğin itemler değişir.
Zaten temelde alman gerek itemleri oyun sana öneriyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam yenilmez girersen dayanıklılığın artar uzun savaşlarda, item olarak tavsiyelerim vahşi hydra çıkabilirsin karşıya göre ama çok tank kasmanı önermem, tanklık zedin işi değil zira karşı adc yi çıkartman gerekli

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam tanky olarak vahşi hydra çıkarsın ama bizim sana ezber build vermem yanlış olur karşıya göre yapmalısın ezber build oynamak iyi değil

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hocam aslında build işini rakibine göre yapman lazım. Ben sana genel itemlerin tablosunu atayım:
1676809453121.png

Eğer oyun içinde sırayla tek tek hangi itemleri alman gerektiğini görmek istiyorsan u.gg kullanabilirsin. Yeni başlayanlar için baya yararlı oluyor.

Üstümde Emporio Armani Senin ise Waikiki
Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Tanklara Karşı:
Kararma - yılan dişi - kara balta - serylda ( zed için olmazsa olmaz.) yetenek hızı ayakkabısı yada sıvışma botu vs alabilirsin
Assasin zed:
sinsi pence vahşi hydra serylda yetenek hızı ayakkabısı gerisi önerilenlerden alabilirsin.
zed mainlerin oldugu 1-2 discord L9 grubuna benzer eğer bulursan verirler ince detaylarıda öğrenmiş olursun.
dipnot: buildler karşı takıma göre değişir.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
karşındaki adamlara göre build yaparsan cok daha iyi sonuc alıcagını düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kararma ironia çizmeleri kara balta vahşi hydra serylda youmu ben kendim bu buildi kullanıyorum çizme oynayana göre değişebilir

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
zed build yazıp aratırsan ilk çıkan sayfada elmas ustalık gibi ligdeki oyuncular build paylaşımı yapıyor ekstra olarak istersen ''porofessor'' indirip hem analiz için kullanıp hemde oyun içi hızlı rün aktarımı sayesinde rününü yaparsın eşya dizilimine gelirsek birazcık tercih meselesi oluyor genel olarak çok bir değişim yok dizilimde bildiğim kadarıyla 3 farklı dizilimi var benim genellikle tercih ettiğim sinsi pençe vahşi hydra ıoina çizmesi bu tarz gidiyorum biraz dayanmak ve yetenek hızı kazanmak adına kara balta alıyorum oyunun kendi önerdiği itemlar da okey gibi zaten birazcık oynayışa kaçıyor ama zed güçlü bir çar değil şuan iyi oynayamayan bir insan çok bir şey yapamaz

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam çekiyosun altına kararma ve tanky itemleri al sana tek atan ölümsüz zed rakiplerin arasında çaça

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Yani suikastçı oynuyorsun tanklıkla işin yok, senin karşı carry'i tekleyip geçmen lazım ama çok gıcık bir buildim olsun dersen, ilk vahşi hydra bitir sonra sinsi pençe sonra kara balta sonra youmuu falan devam edebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam ölümsüz build denen bir build yok karşıya göre item seçerek ölmezsin olay budur karşıda kasmış bir büyücü varsa malmortius kırılgan biri varsa kararma drakthar veya sinsi pençe gibi karşıya göre seçerek ölmeyebilirsin ama bu demek değildirki seni öldüremezler :/

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
zed için tank önermiyorum kesinlikle sinsi pençeli veya draktarlı tamamen hasar odaklı oynaman

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kararma hydra ölümün dansı karabalta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...