Ultra Üye
çevik izci göreve hazırİnan bana teemo ile kesiyorum böyle insanları acı çektire çektire
çevik izci göreve hazırİnan bana teemo ile kesiyorum böyle insanları acı çektire çektire
zed'e eziliyorum muZede ezilince orda burada ağlıyonuz
Off en zevklisi de böyle oluyor vallaİnan bana teemo ile kesiyorum böyle insanları acı çektire çektire
Tamamen katılıyorum farksız değiller belkide biraz daha fazla bile olabilir 800KlarYasuo mainlerde öyle kanka
ASDHFDSHFASDJFJHSADFJL buda güzel tespit buaradaadc'yi çıkartıcam diyip karşı takımın en tankına u atıp dmg çıkaramayıp ölen zedin takımının zede ana bacı sövünce kameralara yansıyan 480p fotoğrafı![]()
Sağol brom teşekkür ederim ama emin ol bu yazı hafifletilmiş hali kafamda kurduklarım bunun 20 katı .dÇok güzel tespit ama ağır olmuş
Sadece gülüp geçiyorum valla maç sonu ekranlarında bozgun yazısını gördüklerinde ki hallerini düşünüp orgazm geçiriyorum m4l veledler.ama tilt ediyolar ctrl 6 ile
Aynen öyleçevik izci göreve hazır
olsa kullancan50 mesajım yokSc kullanmıyorum
Evet ama şuan kullanmıyorum ve forumda 1.5 yıldır varımolsa kullancan![]()
Kanka genel olarak fanatikler aslında ya sadece Zed mainlerde daha fazla gördüm bunu genelleyeceksek Yasuo Garen Darius da eklenebilirSen bayağı dolmuşsun, bu çarla alakalı değil karakterle alakalı.
Katılıyorum .d beyinleri çalışmadığı için en ufak cc de ölüyorlarzedlere karsı tilt oldugum maclar cok nadir genelde adc tekliycem diye girip ölüyorlar
benim zed 6. seviyede kaldıLane de sürekli emote ve ctrl 6 basıp beyinsiz olduğunu kanıtlayan akli sorunlarla ve asosyallikle mücadele edip maks 5 sene sonra in11212tihar edicek tipler.Q tutturamazlar tek başarıları 7LV zed e sahip olmalarıdır.
Genelde gümüş liginde takılırlar ve vasıfsız sivilceli 16 17 yaşında elemanlardan oluşur bu kitle.
Böyle tipleri ezmekten inanılmaz zevk alıyorum..Siz ne düşünüyorsunuz ?