Uzman Üye
sağ üstte ping ve fps göstergeleri açık mımerhaba arkadaşlar dün çok iyi çalışıyordu bugün lole gelen güncellemeden sonra space bastığımda w atıyor q atmıyor, bazen e atmıyor, bazen de çok saçma yerlere atıyor. ayarlarım bunlar acaba ayarlarımda mı sorun var lolde mi dün çok güzel çalışıyordu
evet açıksağ üstte ping ve fps göstergeleri açık mı
w dedigin ayar galiba harassdaki ayar denedim halan olmuyor şuan özel oyundayım space basıyorum w atıyor e atmıyor biraz duruyor q atıyorw settignsden tiki kaldırıp dener misin
hocam ant modundayken o kuklaya işlemiyor kombo auto q auto e seçenekleri kapalı sizin attığınız resimlerde onları açıp denernmisin bir şampiyona karşı kuklaya denemew dedigin ayar galiba harassdaki ayar denedim halan olmuyor şuan özel oyundayım space basıyorum w atıyor e atmıyor biraz duruyor q atıyor
özel maç dedigim sonsuzum uçurumda insanlarla 2v2 atıyorum space bastıgımda q kötü atıyor ve e atmıyorhocam ant modundayken o kuklaya işlemiyor kombo auto q auto e seçenekleri kapalı sizin attığınız resimlerde onları açıp denernmisin bir şampiyona karşı kuklaya deneme
prediction kısmından w predictte mi kullanıyorsun bi de predictiondan q htichangesinin seçeneğini arttır hocam onun dışında auto ayarlarının tikini açözel maç dedigim sonsuzum uçurumda insanlarla 2v2 atıyorum space bastıgımda q kötü atıyor ve e atmıyor
ultiyi manuel atıyorum onun dışında w yü falan da gerektiğinde kendin at q e yi atıyor hocam zaten auto seçeneklerini açarsan q ve e de yani hepsini scriptten beklememek lazımbence sorun bende değil siz denediniz mi arkadaşlarımda da aynı sorun var bu güncellemeden sonra oldu
zaten öyle yapıyorum da hatta hiç e atmıyor şuanultiyi manuel atıyorum onun dışında w yü falan da gerektiğinde kendin at q e yi atıyor hocam zaten auto seçeneklerini açarsan q ve e de yani hepsini scriptten beklememek lazım
hocam harass mode'undan only w if hit e-q seçeneğinin tikini kaldır geri kalan tüm auto seçeneklerini açzaten öyle yapıyorum da hatta hiç e atmıyor şuan
reis bendede aynı zed"e sıkıntı var bence.w settignsden tiki kaldırıp dener misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?