Zenginlerin Daha da zengin olma çabası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu micrsoftun sahibi Elon musk falan neden paraları varken daha çok çalışıp çabalıyorlar neden satın aldığın adada simaya çekilmiyorsun tabi arka planda olan hayatlarını bilemeyiz ama şahsen 10 milyar dolarım olsa bunu 100 milyar yapmak için uğraşmam zaten istediğim herşeye sahip olucam refah seviyesinin en üstündeyim evime çikolata şelalesi dike biliyorum neden bunun için uğraşıyorlar 10 yıl sonra a işte elon musk vardı uzaya roket fln gönderdi ne büyük adamdı demeleri için mi tarihte çok fazla benzerleri var

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Vallaha bunu bende anlayamıyorum bir türlü, zengin daha çok zengin olmayı ister ama neden ? zaten milyarlarca parası var ve herşeye alım gücü rahatlıkla yetiyor. Zengin olmadan cevabını pekte veremeyeceğim bir konu benim için.

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Valla ben zengin psikolojisini bilmem arkadaş ama galiba zengin olmak böyle bir şey, istedikçe istiyorsun.

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
o çaba harcamıyor. para parayı çekiyor :D

Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu micrsoftun sahibi Elon musk falan neden paraları varken daha çok çalışıp çabalıyorlar neden satın aldığın adada simaya çekilmiyorsun tabi arka planda olan hayatlarını bilemeyiz ama şahsen 10 milyar dolarım olsa bunu 100 milyar yapmak için uğraşmam zaten istediğim herşeye sahip olucam refah seviyesinin en üstündeyim evime çikolata şelalesi dike biliyorum neden bunun için uğraşıyorlar 10 yıl sonra a işte elon musk vardı uzaya roket fln gönderdi ne büyük adamdı demeleri için mi tarihte çok fazla benzerleri var
en zengini olmak istiyolar çünkü

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bunu bende anlamıyorum yakınımdakiler de bu şekilde adam milyonluk ama yetimin hakkına göz dikmiş.

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Bazısı kariyer yapmaya çalışıyor, bazısı şov yapmak için daha fazlasını istiyor ama elon musktur bill gatesdir vb işin kariyer kısmında bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Vallaha bunu bende anlayamıyorum bir türlü, zengin daha çok zengin olmayı ister ama neden ? zaten milyarlarca parası var ve herşeye alım gücü rahatlıkla yetiyor. Zengin olmadan cevabını pekte veremeyeceğim bir konu benim için.
para parayı ceker her zaman için

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Ortada bir marka var ve değeri korunmak zorunda. Burada tek kişilik işler dönmüyor. Yatırımcılar var cartlar curtlar var.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
zengini
Post automatically merged:

türke para vermişler iphone almış gevura vermişler katlamış o hesap

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Adamlar sürekli 1 tık üstünü isteyip onun hayaliyle yaşadıgı için sürekli daha çok zengin oluyor biz fakirlerde düşünüyoruz işte sadece

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bahsettiğin şeye oradan baktığında böyle olmuyor. Bir aşamadan sonra para değil başarı hedefin oluyor. Dünyanın en zengin 3.insanı sırf kişisel tatmin için 2.insanı olarak anılmak istiyor. Olay para değil, başarmışlık hissi. Burdan sonraki kazanç paraya açlıkla alakası yok.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kankam insanlığa yardım etmeye çalışıyolar aslında elon musk gibi insanlar ama parası olupta daha çok para istemek açgözlülüktür ve bu herkesde var

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bence bu bir çaba değil. Paranı belli bir yere getirdikten sonra daha fazla para kazanabilmek için ne kadar az efor sarfettiğini görüyorsun. Mesela 20 tlyi 40 tl yapmak için verdiğin çaba ile 1 milyon tl'yi 2 milyon yapmak için verilen çaba çok farklı. Ne kadar paran varsa onu katlamak o kadar kolay. İnsanlar bunu farkettiklerinde bu çabayı göstermekten çekinmiyorlar.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
gelecek nesillerine yüksek miktarda miras ve servet bırakmak dünyada bir iz bırakma çabaları olsa gerek fakat yine de bana göre anlamsız. Servet benim servetim ve ben ölünce benimle beraber gelmeyecek bu sebeptendir ki ister çocuğum olur ister torunum bu serveti onlara bırakmak gibi bir zorunluluğum yok ayrıca dünyada iz bırakmak gibi bir çaba da yersiz. İyi yaşayıp iyi ölmek hayat felsefem

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
zenginlerin daha çok herşeyi elde etmek istemesi bence parayla kafalarını bozmalarından saçmalıktan ibaret

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
eminim bizimde bu kadar paramız olsa çok daha fazlasını isteriz ama allah düşürmesin bu durumlara tuzumuzda kavrulalım yeter :D

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
bende anlamıyorum zenginsin paran var zaten daha çok parayı neden istersinki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...