en zengini olmak istiyolar çünküBu micrsoftun sahibi Elon musk falan neden paraları varken daha çok çalışıp çabalıyorlar neden satın aldığın adada simaya çekilmiyorsun tabi arka planda olan hayatlarını bilemeyiz ama şahsen 10 milyar dolarım olsa bunu 100 milyar yapmak için uğraşmam zaten istediğim herşeye sahip olucam refah seviyesinin en üstündeyim evime çikolata şelalesi dike biliyorum neden bunun için uğraşıyorlar 10 yıl sonra a işte elon musk vardı uzaya roket fln gönderdi ne büyük adamdı demeleri için mi tarihte çok fazla benzerleri var
para parayı ceker her zaman içinVallaha bunu bende anlayamıyorum bir türlü, zengin daha çok zengin olmayı ister ama neden ? zaten milyarlarca parası var ve herşeye alım gücü rahatlıkla yetiyor. Zengin olmadan cevabını pekte veremeyeceğim bir konu benim için.
kankam insanlığa yardım etmeye çalışıyolar aslında elon musk gibi insanlar ama parası olupta daha çok para istemek açgözlülüktür ve bu herkesde varBu micrsoftun sahibi Elon musk falan neden paraları varken daha çok çalışıp çabalıyorlar neden satın aldığın adada simaya çekilmiyorsun tabi arka planda olan hayatlarını bilemeyiz ama şahsen 10 milyar dolarım olsa bunu 100 milyar yapmak için uğraşmam zaten istediğim herşeye sahip olucam refah seviyesinin en üstündeyim evime çikolata şelalesi dike biliyorum neden bunun için uğraşıyorlar 10 yıl sonra a işte elon musk vardı uzaya roket fln gönderdi ne büyük adamdı demeleri için mi tarihte çok fazla benzerleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?