Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu: Memory Snow OVA İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu, anime filmleri arasında en çok bilinen ve kült olma yolunda ilerleyen bir yapım. Bu animede sıkça kullanılan “Ben Emilia’yı Seviyorum” repliği, otakular arasında oldukça popüler hale gelmiştir.

Memory Show adı verilen bu OVA, uzun süredir duyurulmasına rağmen bir türlü yayınlanmamıştı. Olaylar, Subaru'nun lanetlendiği ve bir köyü kurtardıktan hemen sonra gerçekleşiyor.

Normal anime bölümlerinden farklı olarak, bir saat 15 dakika gibi bir sürede çekilen bu bölüm, seyirciler tarafından beğenilmiştir.

Dikkat çeken unsurlar arasında, olayları etkilemeyen ancak ilgi çekici bazı olaylar vardır. Subaru'nun soğukla ilgili verdiği "Şeytan Kral" örneği ve gösterilen sahne, KONOSUBA animesinden alınmıştır. Emilia, orijinal seride bahsedilmeyen bir geçmiş için ipucu verir ve "Puck ve Ben ormanda yaşarken" cümlesi, ikinci sezonda daha fazla açıklanacaktır. Bety'nin "Anneme Sözvermiştim" cümlesi ise onun da bir geçmişi olduğunu gösterir. Rosval, Ram'a mana aktardığı için tuhaf bir hareket yapmıştı.

Hikaye, Subaru'nun bir lanet nedeniyle defalarca öldüğü ve sonunda laneti çözerek bir köyü kurtardığı olaylarla başlar. Emilia ile bir randevusu vardır ve bu dışında düşüneceği bir şey yoktur.

Ancak ortamın aniden soğumaya başlaması ve yaz mevsiminde bile kimseyi ilgilendirmemesi, Subaru'yu endişelendirir. Randevusu ertelenince üzülür, ancak tuhaflığın kaynağını merak eder.

Rosval sayesinde, tuhaflığın kaynağının Emilia'nın yatak odası olduğunu öğrenir. Rosval, Rem, Ram, Bety ve Subaru birlikte Emilia'nın odasına girerler ve soğuğun kaynağının Puck olduğunu keşfederler.

Puck'un içinde biriken mana enerjisini dışarı salması nedeniyle oluşan bu soğuk, sadece çözülmeyi bekler. Çözüm için sadece iki günleri vardır.

Ancak yoğun yağmur nedeniyle Subaru'nun malikaneden çıkma planı bozulur. Puck'un enerjisini ve yağmuru kullanarak kar yağışı yaratır ve köylülerle birlikte kar festivali düzenlerler.

Tüm bunlar bittikten sonra, Emilia ile birlikte randevuya çıkabilirler.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Re: zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu animesinin bir ova'sı olan memory sanow uzun süredir duyurulmasına rağmen yayınlanmamıştı olaylar subaru'nun lanetlendiği ve bir köyü kurtardıktan hemen sonra gerçekleşiyor bir saat 15 dakika gibi bir sürede çekilen bu bölüm seyirciler tarafından gayet iyi bir şekilde beğenildi hikaye subaru'nun bir lanet nedeniyle defalarca öldüğü ve sonunda laneti çözerek bir köyü kurtardığı olaylarla başlıyor daha fazlasını yazacaktım da üşendim

Üye
3 HİZMET YILI
İnceleme için teşekkkürler eline sağlık <3 müsait zamanda izleyeceğim

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Görsel açıdan, OVA, serinin kalitesine uygun olarak başarılı bir şekilde animasyonlanmıştır. Müzikler de, Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu serisinde olduğu gibi, özellikle heyecan verici anlarda izleyicilere yüksek tansiyonlu bir deneyim sunar.

Sonuç olarak, Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu: Memory Snow OVA, Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu serisine olan bağlılığı olan ve serinin karakterlerini daha fazla tanımak isteyen hayranlar için keyifli bir izleme deneyimi sunar.

Üye
3 HİZMET YILI
teşekkürler gerçekten zamanını ayıdığın için bızlerede faydalı oldu

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Re:Zero kara Hajimeru Isekai Seikatsu'nun OVA bölümü hakkında bu bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederim. Oldukça ilginç bir bölüm gibi görünüyor ve bazı ilgi çekici unsurları var. Özet ve hikayeye dair verdiğiniz içgörüler için teşekkür ederim.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Animasyon ve müzikler de kaliteli ve görsel olarak tatmin edici bir deneyim sunar.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
emilianın geçmişi orada güzel anlatılmıştı ama noveli çok uzun ,biz nasıl beklicez ya .p

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Re:Zero severler olarak güzel bulduğumuz ova

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...