zihin sarayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hakkında ne düşüyorsunuz diğer adıyla hafıza sarayı yapanlarınız varmı aranızda sherlock holmes dizisin dede geçiyo
"Hafıza Sarayı Tekniği" en faydalı ve yaygın olarak kullanılan bir hafıza geliştirme yöntemidir. Hafızaya yerleştirilecek bilgiler için zihinde hayali olarak yaratılan bir yerin veya bir dizi yerlerin bulunduğu bir saraydır "hafıza sarayı".

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bunu dizisinde izlemiştim ve baya bi kafa yormuştum ancak bir türlü ulaşamıyorum sonuca keza astral seyahatte de geçerli bu durum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
(fazla gerçeklik payı vermediğim olaylar) bildiğim kadarıyla meditasyon büyük yardımcısı

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Einstein ile aya yolculuk isimli kitapta bahsetiyordu bundan ama üşenip okumamıştım

Üye
5 HİZMET YILI
This works, you just need to create crazy scenarios with it. Our minds can recreate memories way easier than memorizing lists. If you associate things with a little story in your head you can memorize literally anything. Feel free to reach out with you want to know more about it.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ciddi düşünüp uygulanırsa bence kullanılabilir bi olay

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bu adamın dersinin gerçekten harika olduğunu düşündüm

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Benim bir arkadaşım var insanüstü bi hafızaya sahip çocuk biriyle tanışsın yıllar sonra aynı kişiyi görünce o gün neler konuştuklarını hatırlayabiliyor cümle cümle. İlginç bi olay yani

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
insan yapmak istiyo hakkaten muaazam

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ben bu tekniği kullanmaya çalışarak birşeyler ezberlemeye çalışmıştım. Biraz hayali ama hala birazı aklımda kalmayı başardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...