Onaylı Üye
Sampiyona dogru ilerlemiyor ve combo yapmiyor. space tusu basarsam dusman sampiyonlara ilerlemeyi reddediyor ve q e r hic birsey basmiyor...
Bazen sistem üzerinde program çalışırken bug'a girebiliyor. Geçmiş zamanlarda da bu tarz eylemlerle karşılaşıldı. Programa rstart attıktan sonra tekrar deneyebilir misin vaktin varsa? Duruma göre farklı bir yol izleyelim.Suana kadar karthus sion azir jhin vayne yaklasik 30 sampiyon oynadim boyle bir sorun ile karsilasmadim. Ve asiri hizli banlandim, belki bunun ile ilgilidir bilemem ama.
Suana kadar karthus sion azir jhin vayne yaklasik 30 sampiyon oynadim boyle bir sorun ile karsilasmadim. Ve asiri hizli banlandim, belki bunun ile ilgilidir bilemem ama.Diğer şampiyonlarda herhangi bir şekilde bu tarz bir hata alıyor musun peki? Sadece "Zoe" üzerinde mi hata alıyorsun?
Bazen sistem üzerinde program çalışırken bug'a girebiliyor. Geçmiş zamanlarda da bu tarz eylemlerle karşılaşıldı. Programa rstart attıktan sonra tekrar deneyebilir misin vaktin varsa? Duruma göre farklı bir yol izleyelim.Suana kadar karthus sion azir jhin vayne yaklasik 30 sampiyon oynadim boyle bir sorun ile karsilasmadim. Ve asiri hizli banlandim, belki bunun ile ilgilidir bilemem ama.
Su anda antrenman modunda bir daha denedim ve boyle bir sorun olmadi. Herhalde bir kerelik bir seydi, 1 senedir sc kullaniyorum ilk kere sorun oldu bu yuzden update sonrasi zoe scripti bozuldu sandim. Kusura bakmayin, Postu sileyim, tesekkurler.Bazen sistem üzerinde program çalışırken bug'a girebiliyor. Geçmiş zamanlarda da bu tarz eylemlerle karşılaşıldı. Programa rstart attıktan sonra tekrar deneyebilir misin vaktin varsa? Duruma göre farklı bir yol izleyelim.
Sorun yok, bu tarz problemlerle karşılaşılıyor zaman zamanSu anda antrenman modunda bir daha denedim ve boyle bir sorun olmadi. Herhalde bir kerelik bir seydi, 1 senedir sc kullaniyorum ilk kere sorun oldu bu yuzden update sonrasi zoe scripti bozuldu sandim. Kusura bakmayin, Postu sileyim, tesekkurler.
Kanka oyle yaptim duzeldi gibi duruyor su andarestart atmayı dene kapatıp aç tekrar komple