Zoe script h.k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gece
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Zoe script kullanan var mı? Öneriyor musunuz? Ona göre smurf hesabımda şampiyonu açacağım.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aga adc kullanmanı öneririm doclayıp kite atması daha çok işine yarar

Gaius Julius Caesar Augustus Germanicus
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
draven şart bence kesınliikle oyunu daha etkılı bi domine yöntemi

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ben hala ısrarla draven diyorum script dravenin q larını topluyor degilmi arkdaşlar onaylı ,üye değilim hileyi kullanmadım henüz sadece fikir sahibiyim :^^^^^^:

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ben hala ısrarla draven diyorum script dravenin q larını topluyor degilmi arkdaşlar onaylı ,üye değilim hileyi kullanmadım henüz sadece fikir sahibiyim :^^^^^^:
Dostum,mp ayarlarini cok iyi yapmalisin.Onemli olan kite yapabilmek.1.si caitdir.Eger gercekten ayar yapabiliyorsaniz,dia kadar rahat cikarsin.Karsida cait varsa,o zaman luci alicaksin

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Zoe scriptini hiç beğenmedim son ana dek q hesaplaması yapmıyor adamın son 1 1.5 saniyede filan sabit durması lazımki q tuttursun yani tavsiye etmiyorum.

live together die alone
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Draven kesinlikle tavsiye etmiyorum. Baltayı tutmak için saçma sapan yerlere gidebiliyor

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Mp ayarı derken? Birazcık bilgi verir misin?
Screptte,3 mod var dostum.Comba(space),farm(v)farm ve c(haras) mesela caitte q attirmalari sadece c secenegine ekliyorum.Bu sayede combo yaparken,q atmiyor ve 1saniye ile kite kacmasini engelliyor.v ile farmi yaptirirken farmda q atma secenegini kapatiyorim.c haras yaparken ise lateye gectigim zaman q yu oraya alip.space combo yaparken c ile verry high ayarindan q lari kafasina vurduruyorum.Oradaki mesela q yu 100de 50 alti atma dedigim zaman ise fightlarda hazir mpli bir sekilde hazir oluyorum.Dravende en onemli kural,mp ayarini iyi yapabilmek dostum.Biraz karisik gelebilir,tarifi boyle ama :))

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Screptte,3 mod var dostum.Comba(space),farm(v)farm ve c(haras) mesela caitte q attirmalari sadece c secenegine ekliyorum.Bu sayede combo yaparken,q atmiyor ve 1saniye ile kite kacmasini engelliyor.v ile farmi yaptirirken farmda q atma secenegini kapatiyorim.c haras yaparken ise lateye gectigim zaman q yu oraya alip.space combo yaparken c ile verry high ayarindan q lari kafasina vurduruyorum.Oradaki mesela q yu 100de 50 alti atma dedigim zaman ise fightlarda hazir mpli bir sekilde hazir oluyorum.Dravende en onemli kural,mp ayarini iyi yapabilmek dostum.Biraz karisik gelebilir,tarifi boyle ama :))
bunların hepsinin hazır ayar şeklinde bi konusunu açsan ya faydalı olur

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ve dravende gercekten balta tutmak icin,cok sacma kiteler atiyor.Direk eledim dravene,o kadarda para vermistim :))(

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bunların hepsinin hazır ayar şeklinde bi konusunu açsan ya faydalı olur
Kankam aslinda dogru diyorsun,yapabilirim.Gercekten çok ince ayarlar ile,size baya bi yol kat ettirir.İnsallah bakalim,yapar anlatirim.Birde tavsiyem ilk 5dakika oyunun kaderini belirleyen anlardir.Evadeni ilk 5dakika ac,sonra kapat.Sonra 10.dakikada kritik yerde lanede isen tekrar ac ve kapat.Buda seni baya one gecirttirir
Post automatically merged:

elinde hazır ayar varmı
Kankam hazir ayar degil,bunlari soyle anlatiyim.Karsidaki adamlara gore,oyunda duruşundaki pozisyonlar için.Ufak gozuken kritik ayarlar.Mesela şey düşün.Shende screpti ulti secenegini actiginda herkese u atiyor ya belli bi cana dustugunde,oradan nasil supa ulti atmasin secenegini isaretliyorsan.Bunuda o misal dusun.Bi ufak ayarla,ona gore oynattiriyorsun.Skierini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...