sagitaruz' Alıntı:LeftSpace başkan dediklerini denedimde olmuyo C-Hunter atıyo
kardo nasıl inject ettinmeska' Alıntı:Kardesim ben hileyi actım iyi guzel . servera gırdıkten sonra ekran geldıgınde yanıt vermıyor dıyor sonra zaten kapatmak zorunda kalıyorum. sende sadece karakter ekranındayken foto atmıssınn bı bakarmısın bende boyle bı sorun var...
GameLordTR' Alıntı:kardeşim ben hileyi açtım ama şöyle bir sıkııntı var servere girince takılıyor ilerleme bile olmuyor bunun nedeni nedir ?
meska' Alıntı:ARKADAŞLAR OYUN KORUMASI BİRAZ SIKINTILI AUTO İNJECT EDEN Bİ İNJECTORLE (BU İNJECTORUN HIZLI Bİ İNJECT KAPASITESI OLMASI LAZIM BAZILARINDA OLMUYOR ORNEK EXTREME VEYA GALAXY GİBİ ) , LAUNCHERDE OYNA BUTONUNA BASTIKTAN SONRA HEMEN İNJECTLEMENİZ GEREKİYOR....
meska' Alıntı:meska' Alıntı:ARKADAŞLAR OYUN KORUMASI BİRAZ SIKINTILI AUTO İNJECT EDEN Bİ İNJECTORLE (BU İNJECTORUN HIZLI Bİ İNJECT KAPASITESI OLMASI LAZIM BAZILARINDA OLMUYOR ORNEK EXTREME VEYA GALAXY GİBİ ) , LAUNCHERDE OYNA BUTONUNA BASTIKTAN SONRA HEMEN İNJECTLEMENİZ GEREKİYOR....
LeftSpace' Alıntı:İstek üzerine Güncellendi++
http://hizliresim.com/v4JBQv
!!!!! EYVALLAH COZDUM SIKINTIYI BEYLER INJECTORLERI KAPATMAYI UNUTMAYIN HILE SORUNSUZCALISMAKTA !!!!!!!!!