Ana karakter ve konu nasıl gelişiyor. Ayrıca cevap için teşekkür ediyorum.Bence L4D2 ve DL
Bu bahsettiğiniz oyunları steam de bulmak mümkün mü ve fiyatları şuan için ne durumda.dying light (2) ve 7d2d favorilerim
Her iki oyun için mi soruyorsun ve hiç oynadın mıAna karakter ve konu nasıl gelişiyor. Ayrıca cevap için teşekkür ediyorum.
Üstad desenize bir çok arkadaşın beğendiği oyunlar aşağı yukarı aynıLeft 4 Dead 2 bana gore en iyi zombi oyunundur cocuklugumun oyunu ne oynardik net cafede arkadaslarla
zaten zombi denince akla hemen hemen herkesin ayni oyunlar geliyor begendigi oyunlarda benzer olmasida cok nromalÜstad desenize bir çok arkadaşın beğendiği oyunlar aşağı yukarı aynı![]()
Hocam forest oyununu oynamıştım bir zaman sonra iyice baymaya başladı yada ben kendimi adapte edemedim.bence dying light hikayesel açıdan baya hoşuma gitmişti tabii the foresttaki şeyleri de zombi sayarsak açık ara the foresttır
Eyvallah üstad teşekkür ediyorum değerli bilgileriniz için.zaten zombi denince akla hemen hemen herkesin ayni oyunlar geliyor begendigi oyunlarda benzer olmasida cok nromal
Sağolasın kardeşim onuda listeme dahil ettim.şuan dying light 2
bulmak mümkün dl2 200-250 tl civarında olmalıBu bahsettiğiniz oyunları steam de bulmak mümkün mü ve fiyatları şuan için ne durumda.
Teşekkür ediyorum.
Bence left4dead2
Eyvallah canlar tüm fikirleriniz benim için değerli teşekkür ediyorum.Dying Light Tartışmasız
çok teşekkür ediyorum sağolasın fiyatlar o kadar da uçuk değilmiş alınabilir.bulmak mümkün dl2 200-250 tl civarında olmalı
7d2d 40tlye aldım daha yeni
ek olarak sons of the forest deneyebilirsin
(zombi sayılmasalar da benzerler)
Teşekkür ediyorum bunu da listeme dahil ediyorumen iyisi hoonds The Last Hope'iydi ama artık bilmiyorum sanırım japaon sunucusu acıktı deneye bilirsin
Eyvallah kardeşim cansınLeft 4 dead 2. Çocukluğumun efsanesi..
Eyvallah başkan önerin için teşekkür ediyorum.l4d2 güzel ***** oynayabiliyosan dying lightta iyi ama paraya deymez.