Zombi konulu en iyi oyun sizce hangisi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Left 4 Dead 2, insanları
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
çeviren bir
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
ortasındaki dört hayatta kalan kişinin zombilerle mücadelesini konu alır. Hayatta kalanlar, mücadele sonundaki kurtarma araçlarına gitmek için her bölümün sonundaki güvenli odalara, kontrol noktalarına, savaşarak ulaşmak zorundadır.
Bilgi için teşekkür ediyorum.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Evet her iki oyun için sormuştum. Daha önce steam üzerinden satın alıp bir zaman sonra herhalde benden kaynaklı sıkılıp bir daha da oynamadım.
L4D2'de oyunda amerika birleşik devletleri'nin güneydoğu bölgesinde geçen bir zombi salgını senaryosu işleniyor oyuncu dört ana karakterden birini kontrol ederek zombi salgınını durdurmaya çalışıyor hikaye ilerledikçe karakterlerin arasındaki diyaloglar ve olay örgüsü giderekte ilerliyor ana karakterlerin karşılaştıkları engelleri aşması hayatta kalması ve zombi salgınını durdurması gerekmekte ana mantık bu şekilde

DL de ise ana karakter kyle crane harran adlı bir şehirde geçen zombi salgınıyla mücadele eden bir ajan olarak karşımıza çıkıyor crane bölgedeki hayatta kalmış insanlara yardım ederek ve bir dizi görevi tamamlayarak hikayenin gelişimine katkıda bulunuyorsun oyun gündüz ve gece döngüleri arasında geçiş yaparak farklı zorluk seviyeleri sunuyor ve geceleri daha ölümcül hale gelen zombilere karşı mücadele etmek gerekiyor ana karakterin hayatta kalmak için kaynak toplama zombilere karşı savaşma ve gizliden hareket etme gibi becerileri de geliştirilerek oyun ilerliyor gayet saran bir oyun yani her türlü tavsiye ederim

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Tüm cevaplar için sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır canlar. Allah cümlenizden razı olsun. Bu vesile mübarek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık huzur ve mutluluk getirmesini Yüce Allah tan niyaz ederim. Selamlar hürmetler.
Post automatically merged:

L4D2'de oyunda amerika birleşik devletleri'nin güneydoğu bölgesinde geçen bir zombi salgını senaryosu işleniyor oyuncu dört ana karakterden birini kontrol ederek zombi salgınını durdurmaya çalışıyor hikaye ilerledikçe karakterlerin arasındaki diyaloglar ve olay örgüsü giderekte ilerliyor ana karakterlerin karşılaştıkları engelleri aşması hayatta kalması ve zombi salgınını durdurması gerekmekte ana mantık bu şekilde

DL de ise ana karakter kyle crane harran adlı bir şehirde geçen zombi salgınıyla mücadele eden bir ajan olarak karşımıza çıkıyor crane bölgedeki hayatta kalmış insanlara yardım ederek ve bir dizi görevi tamamlayarak hikayenin gelişimine katkıda bulunuyorsun oyun gündüz ve gece döngüleri arasında geçiş yaparak farklı zorluk seviyeleri sunuyor ve geceleri daha ölümcül hale gelen zombilere karşı mücadele etmek gerekiyor ana karakterin hayatta kalmak için kaynak toplama zombilere karşı savaşma ve gizliden hareket etme gibi becerileri de geliştirilerek oyun ilerliyor gayet saran bir oyun yani her türlü tavsiye ederim
Her şeyi kısaca özetlemişsin üstad tekrar teşekkür ediyorum. Yazan ellerine sağlık hayırlı bayramlar.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
L4d2 oyunun üzerine zombi oyunu tanımadım başka

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Zombi oyunları genelde kendini tekrar eden türden oluyor o nedenle sevmiyorum l4d ,wwz gibi oyunlarda bahsediyorum ama DL gibi hikâyesi ve kendisi sağlam zombi oyunları gerçekten harika oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar tüm cevap ve önerileriniz için teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun. Önerdiğiniz tüm oyunlara bir bir bakacağım.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hocam aşağıdan size uygun olanı seçebilirsiniz ben The Last of Us diyorum :)

1. The Last of Us: Bu oyun, zombi virüsü nedeniyle yıkılan post-apokaliptik bir dünyada geçiyor. Oyuncular, Ellie adlı genç bir kızı koruyan Joel karakterini kontrol ederler. Oyun, derin bir hikaye, etkileyici bir atmosfer ve sıra dışı oyun mekaniği ile ünlüdür.

2. Resident Evil 4: Bu oyun, zombi virüsü nedeniyle bir İspanyol köyünün ele geçirildiği bir hikaye sunuyor. Oyun, heyecan verici bir aksiyon, korkutucu bir atmosfer ve ilginç karakterlerle dolu.

3. Left 4 Dead 2: Bu oyun, oyuncuların zombi istilası sırasında birbirlerine destek olarak hayatta kalmalarını gerektirir. Oyun, zombi yığınlarına karşı mücadelede eğlenceli bir çok oyunculu deneyim sunar.

4. Dying Light: Bu oyun, bir açık dünya zombi oyunudur. Oyuncular, virüsün etkisi altındaki Harran şehrinde hayatta kalmak ve ayrıca gündüz ve gece döngüsüne dayanan bir oyun mekaniği ile zombilere karşı savaşmak zorundadırlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hocam aşağıdan size uygun olanı seçebilirsiniz ben The Last of Us diyorum :)

1. The Last of Us: Bu oyun, zombi virüsü nedeniyle yıkılan post-apokaliptik bir dünyada geçiyor. Oyuncular, Ellie adlı genç bir kızı koruyan Joel karakterini kontrol ederler. Oyun, derin bir hikaye, etkileyici bir atmosfer ve sıra dışı oyun mekaniği ile ünlüdür.

2. Resident Evil 4: Bu oyun, zombi virüsü nedeniyle bir İspanyol köyünün ele geçirildiği bir hikaye sunuyor. Oyun, heyecan verici bir aksiyon, korkutucu bir atmosfer ve ilginç karakterlerle dolu.

3. Left 4 Dead 2: Bu oyun, oyuncuların zombi istilası sırasında birbirlerine destek olarak hayatta kalmalarını gerektirir. Oyun, zombi yığınlarına karşı mücadelede eğlenceli bir çok oyunculu deneyim sunar.

4. Dying Light: Bu oyun, bir açık dünya zombi oyunudur. Oyuncular, virüsün etkisi altındaki Harran şehrinde hayatta kalmak ve ayrıca gündüz ve gece döngüsüne dayanan bir oyun mekaniği ile zombilere karşı savaşmak zorundadırlar.
Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum Hocam yazan ellerinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...