- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Sistem özelliklerini belirterek daha iyi öneriler alabileceğini tahmin ediyorum, sistem özelliklerini yazarsan daha iyi tavsiyeler alabilirsin. Orta sistem gerekliliği isteyen bir kaç oyun paylaşayacağım.Bu aralar şöyle bir oyun oynama isteği var içimde. Zombilerden gizlice kaçarak evlerden, iş yerlerinden vs loot yaparak uzun süreçli hayatta kalma oyunu arıyorum en büyük etken yüksek sistem istememesi olmalı varsa böyle oyun yazın lütfen.
Project ZomboidBu aralar şöyle bir oyun oynama isteği var içimde. Zombilerden gizlice kaçarak evlerden, iş yerlerinden vs loot yaparak uzun süreçli hayatta kalma oyunu arıyorum en büyük etken yüksek sistem istememesi olmalı varsa böyle oyun yazın lütfen.
left 4 güzel tabi oynadınmi bilmem ama uzun ve arkadaşlarınla oynuyabilecegin zevkli bir oyunBu aralar şöyle bir oyun oynama isteği var içimde. Zombilerden gizlice kaçarak evlerden, iş yerlerinden vs loot yaparak uzun süreçli hayatta kalma oyunu arıyorum en büyük etken yüksek sistem istememesi olmalı varsa böyle oyun yazın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?