Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Zombie Catchers para hile,Zombie Catchers plütonyum hile, Zombie Catchers jeton hile,Zombie Catchers android hile, Zombie Catchers apk hile, Zombie Catchers apk mod, Zombie Catchers hack apk, Zombie Catchers hile apk, Zombie Catchers mod apk, Zombie Catchers money hack, Zombie Catchers para hile, Zombie Catchers android hile, Zombie Catchers apk hile, Zombie Catchers apk mod, Zombie Catchers hack, Zombie Catchers hack apk, Zombie Catchers hile apk, Zombie Catchers mod apk, Zombie Catchers money hack, Zombie Catchers para hile,memoryhackers,lazhayalet,

CxaGa1.jpg

Son Güncelleme
17 Haziran 2020

:özellik:
sınırsız para hileli
sınırsız jeton hileli
sınırsız plütonyum

:yazı:
Oyunun Amacı görevler yapmak ve görev içinde zombileri avlamak.

Bilgilendirme : hileyi kullanabilmek için lütfen kullan kısmındaki hile açıklamasını okuyun.

:kullan:
Apk Dosyasını İndirip Açmanız Yeterli Ardından jeton Yerine Bakınız.

Dikkat Edilmesi Gerekenler
# [UYARI]: Anti Virüs Programı Kulanıyorsanız Kapayın Yoksa Hileyi Tehdit Olarak Algılıyacaktır.
# [UYARI]: Başınıza Bir şey Gelirse Bunun Sorumlusu Biz Değiliz. İNDİRENDEDİR!!!
# [UYARI]: Virüs, Rat, Trojen, Keylogger vb. Hiç Bir Şey Yoktur.

:calis:
Tüm Android işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor.
Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:not:
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullanacak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Lazım Abim Gene Döktürüyorsun Eyvallah :)

Üye
5 HİZMET YILI
çok güzel bi oyun ben bu oyunu oynamıştım tavsiye ederim arkadaşlar.

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
eyvallah bro belki denerim hilesiz de güzel ama hilesini de denerim

İzler Kalır İzler Kalırsın
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bu hile telefondanmı yoksa pc denmi ?

Just Mad
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Emeğine Sağlık Knk Eyv

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
thank you..hope more games to come..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...