Have you test it?Is it bannable bro?
hangi forumdan aldın söyler misin?merhabalar. öncelikle şunu belirteyim program bana ait değil yabancı bir forumdan aldım. Kullanımı basit arkadaşlar. Verdiğim arşiv dosyasını indirin, aynı dizine veya klasöre çıkartın. Lole girin. şampiyon seçiminde, lobideyken ve maç yüklenme ekranında açarsanız çalışmaz zaten hata veriyor. Maç başladıktan sonra Zoom editor yazan uygulamayı açın. En üstte ZoomValue yazan kısım mapi uzaklaştırıyor. Diğer ayarlar hakkında hiçbir fikrim yok. 5-6 maç oynadım herhangi bir sorunla karşlaşmadım. Ban atma riski bilmiyorum ama bence düşük hatta yok gibi ama kesin bir şey diyemem. Keyfinize bakın. iyi oyunlar.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
reis 4 gündür oynuyorum ban atmadıreis ban durumu nedir boşten yere ban yemeyelim sonra.
No, I've been playing for 4 days, it didn't get banned.Is it bannable bro?
Aga başka forum sitesi söylemek yasak mı ona göre söyleyebilirim.bana pek güvenilir gelmedi dostum. Hangi forumdan aldın sen bu hileyi?
kıral ban atıyormu boşa hesap gitmesinmerhabalar. öncelikle şunu belirteyim program bana ait değil yabancı bir forumdan aldım. Kullanımı basit arkadaşlar. Verdiğim arşiv dosyasını indirin, aynı dizine veya klasöre çıkartın. Lole girin. şampiyon seçiminde, lobideyken ve maç yüklenme ekranında açarsanız çalışmaz zaten hata veriyor. Maç başladıktan sonra Zoom editor yazan uygulamayı açın. En üstte ZoomValue yazan kısım mapi uzaklaştırıyor. Diğer ayarlar hakkında hiçbir fikrim yok. 5-6 maç oynadım herhangi bir sorunla karşlaşmadım. Ban atma riski bilmiyorum ama bence düşük hatta yok gibi ama kesin bir şey diyemem. Keyfinize bakın. iyi oyunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?