Zor açılan bilgisayarı uyku moduna almak sorun oluşturur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, benim kasanın güç tuşu biraz sıkıntılı. En az 10-20 kere basınca açılıyor :D Uyku moduna alıp sabaha hazır kullansam sorun olur mu? Bir de PC uyku modunda dinlenir mi? Cevaplarsanız sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
power tuşunun altında baskıyı algılayan bir switch vardır kasanın içerisinden ulaşabilirsin onu dışarı al güç tuşunu devre dışı bırak

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Eğer uyku moduna alırsanız erken açılır evet ama bilgisayarın bazı parçalarının gücünü zorlayabilir

Bas olum bas
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
:D Tabikide olmaz 10 15 saniye beklesen nolcak Hep uyku modunda durursa zıçarsın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ısınır biraz sıkıntı olabilir dostum

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
gece sen uyurken voltaj düşüklüğü falan olursa anakartın yanabilir ben tavsiye etmiyorum tercih sana kalmış

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
KAP'a knka uyku modunda bile bazı aygıtlsr çalışıyor

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bilgisayarın dinlenmesi gerekir sürekli uyku modunda kalırsan sıkıntılarla karşılaşabilirsin

天使
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kasa icine rahat erisimin var ise, anakart uzerinden tornavida yardimiyla sistemi baslatabilirsin.
Bilgisayarın 10 yılın uzerinde kadar eski degilse uyku modunda 2 saati gecirmen buyuk sorun yaratır.

Son düzenleme:
Kendin ol Zaten herkes alındı
Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
uzun süreli olursa çok kötü sonuç olabilr

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben sürekli kullanıyorum öyle flim izlerken uyuyorum sürekli herhangi bir sıkıntı olmaz bence bu güne kadar yaşamadım.

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
knk pc ısınabilir ve yazılımsal hatalarda cıkablir bence boşver aynı devam

“İstikbal Göklerdedir “
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
knk ben asla kapatmıyorum uyku moduna alıyorum tavsiye ederim kapat aç uzun sürüyor emektarı fazla yormamak lazım iki dk önce aynı şekilde açtım dün ne açtıysam hala duruyor elektrik faturasını dert etme fazla yakmıyor 2 pcim var ikiside uyku modunda takılıyor 3+1 ev 365 tl elektrik geldi merak edersen diye dedim ayrıca kendi pcmi 800 wolt enerji akışı oluyor yeni nesil oyunlarda

:D Tabikide olmaz 10 15 saniye beklesen nolcak Hep uyku modunda durursa zıçarsın
hocam neden ki hatamı yapıyorum yoksa

Professional Graphic Designer
Donator
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
pc kesinlike kapat.

Best Hardware Cheat Chromaaim
Donator
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bilgisayarını akşamları kapatmanın birkaç iyi nedeni var. Öncelikle, enerji tasarrufu sağlayarak elektrik faturalarını düşürebilirsin. Ayrıca, bilgisayarını kapalıyken kötü niyetli kişiler veya kötü yazılımların erişimini zorlaştırarak güvenliği artırabilirsin. Bilgisayarını her gün kapatmak, performans sorunlarını önlemenin yanı sıra otomatik güncellemeleri de kolaylaştırır. Son olarak, bilgisayarın gece açık kalmadığında radyasyona maruziyeti azalır. Bu yüzden akşamları bilgisayarını kapatmak, hem enerji tasarrufu yapmanı hem de cihazını daha güvende tutmanı sağlar

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Anakart üzerinden power ile resetin kablosunu değiştir. Reseti switchi power yerine kullan. Tuş basmıyor diye uykuda bırakmak saçmalık. Aç kasanı al eline bir tornavida elin alışsın. BIOS'da klavye/mouse tuşları ile bilgisayar start verme ayarları var. Onları kullan.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Anakart üzerinden power ile resetin kablosunu değiştir. Reseti switchi power yerine kullan. Tuş basmıyor diye uykuda bırakmak saçmalık. Aç kasanı al eline bir tornavida elin alışsın. BIOS'da klavye/mouse tuşları ile bilgisayar start verme ayarları var. Onları kullan.
Aga benim asus marka klavye veya mouse ile bilgisayarı açmayı desteklemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...