Onaylı Üye
yazılımda belli başlı alanlarda iyiysen freelancer sitelerinde ucuz meblağalara iş yapmaya başlayabilirsin belki a101'de kazandığından daha az kazanırsın ama severek yaparsın işi zamanlada sitelerde tanınmaya başlanınca sipariş sayın artınca fiyatları arttırırsın.Kendi mesleğim olan yazılımcılığı maalesef ki küçük bir yerde yaşadığım için yapamadığım için A101 kasiyerliğine başladım. Günde 10 saat çalışıyorum, hâliyle hayatım olmuyor. Yarın mesai yok, onu da zorla aldım resmen. Hâliyle tek günümü güzel şekilde geçirmek istiyorum, maalesef ki bu güne dek çok hayatı takan bir insan değildim ama gerçekten şu an intihar etmek istiyorum, hayatım boyunca bir kere bile bunu düşünmedim. Gerek hiçbir şeyi takmayışımdan gerek hayatımı güzelce geçirmemden ama şu an gerçekten hayatım kötü geçiyor, tek hayatım şu an 10 saat A101'de çalışıp kasiyerlik yapıyorum. Hayatım bundan ibaret ve saat sabah 6.50'de falan kalkıp 8.25'de orada olmam lazım ama hiçbir şekilde 8.25'den önce olamıyorum. Hep geç kalıyorum çünkü ne gidesim geliyor ne bir şey. Ne yapacağım bilmiyorum gerçekten, ya bu intihar et diyen kısmım kazanacak ya da bilmiyorum ne olacak... İşimden ayrılırsam annem de baskı yapacak ablam da. Ne yapacağımı bilmiyorum, şahsen yüksek ihtimal bir köşemde ölmüş olacak gibiyim.
1-2 ay için bu kadar karamsarlığa düşmeye gerek yok o zaman yukarıda intihar etmek istiyorum yazmışsınız herhangi bir yeni ortama girdiğinizde ilk aylar kendinizi ortama yabancı hissedeceksiniz zatendostum zaten çalıştığım yerde maks 1 ay 2 ay durucam yazılımda geliştiriyorum zaten elimden geldiğince
Gerçekten eğer ki inanıyorsan başka bir yere git ve işini sürdür dostum önerim budurKendi mesleğim olan yazılımcılığı maalesef ki küçük bir yerde yaşadığım için yapamadığım için A101 kasiyerliğine başladım. Günde 10 saat çalışıyorum, hâliyle hayatım olmuyor. Yarın mesai yok, onu da zorla aldım resmen. Hâliyle tek günümü güzel şekilde geçirmek istiyorum, maalesef ki bu güne dek çok hayatı takan bir insan değildim ama gerçekten şu an intihar etmek istiyorum, hayatım boyunca bir kere bile bunu düşünmedim. Gerek hiçbir şeyi takmayışımdan gerek hayatımı güzelce geçirmemden ama şu an gerçekten hayatım kötü geçiyor, tek hayatım şu an 10 saat A101'de çalışıp kasiyerlik yapıyorum. Hayatım bundan ibaret ve saat sabah 6.50'de falan kalkıp 8.25'de orada olmam lazım ama hiçbir şekilde 8.25'den önce olamıyorum. Hep geç kalıyorum çünkü ne gidesim geliyor ne bir şey. Ne yapacağım bilmiyorum gerçekten, ya bu intihar et diyen kısmım kazanacak ya da bilmiyorum ne olacak... İşimden ayrılırsam annem de baskı yapacak ablam da. Ne yapacağımı bilmiyorum, şahsen yüksek ihtimal bir köşemde ölmüş olacak gibiyim.
kanka bi hile pasteleyip satabilirsin veya bi spooferTR hayatımızı s....
C ailesini java html bu kdr
Post automatically merged:
dostum maalesef hayat böyle TR sınırları içerisinde bir de benim gibi küçük yerlerde yaşıyorsan çok zor
yorum kasmka için kasmışsın belli
denedim dostum işe yaramadı 1 yıl boyunca denedim maks 3k getirdi işimi fazlasıyla iyi yapmama rağmen fiyatları da örneğin proje için 20 normalse 12 alıyordum ona rağmenyazılımda belli başlı alanlarda iyiysen freelancer sitelerinde ucuz meblağalara iş yapmaya başlayabilirsin belki a101'de kazandığından daha az kazanırsın ama severek yaparsın işi zamanlada sitelerde tanınmaya başlanınca sipariş sayın artınca fiyatları arttırırsın.
dostum olay bu değil olay direkt bütün hayatımın berbat oluşu1-2 ay için bu kadar karamsarlığa düşmeye gerek yok o zaman yukarıda intihar etmek istiyorum yazmışsınız herhangi bir yeni ortama girdiğinizde ilk aylar kendinizi ortama yabancı hissedeceksiniz zaten
maalesf iş yokGerçekten eğer ki inanıyorsan başka bir yere git ve işini sürdür dostum önerim budur
denendi sitemde vardıkanka bi hile pasteleyip satabilirsin veya bi spoofer
kanka şöyle söylim sana ne olacağını yüksek ihtimal ya intihar edeceğim ya da sözleşmeli düşünüyorumknk sonunda ne olacak ne yapacaksın bizi de bilgilendirir misin? aynı durumdayım bende bunalıma girdim çalışmaktan sıkıldım köle gibi hissediyorum kendimi bu aralar da işte iyice tartışmaya başladım yaşca büyük adamlar lanlı lunlu konusmaya başladı kafam atıyor benim de mobbing uygulanıyor sanki bana öyle hissediyorum. aşırı bunalıma girdim
Siteni atarmisin bakmak istiyorum açıksa halendenedim dostum işe yaramadı 1 yıl boyunca denedim maks 3k getirdi işimi fazlasıyla iyi yapmama rağmen fiyatları da örneğin proje için 20 normalse 12 alıyordum ona rağmen
dostum olay bu değil olay direkt bütün hayatımın berbat oluşu
maalesf iş yok
denendi sitemde vardı
kanka şöyle söylim sana ne olacağını yüksek ihtimal ya intihar edeceğim ya da sözleşmeli düşünüyorum
Hocam TSK son çaren olsun ya ama bence bir ka çsene dene orda da olmadı dönersin geri belki hayatın da değişir para falan da biriktirirsin... Allah gönlüne göre versin aynı şeyleri yaşıyoruz bende Fabrika da sürünüyorum ne yapacağım bilmiyorum ...denedim dostum işe yaramadı 1 yıl boyunca denedim maks 3k getirdi işimi fazlasıyla iyi yapmama rağmen fiyatları da örneğin proje için 20 normalse 12 alıyordum ona rağmen
dostum olay bu değil olay direkt bütün hayatımın berbat oluşu
maalesf iş yok
denendi sitemde vardı
kanka şöyle söylim sana ne olacağını yüksek ihtimal ya intihar edeceğim ya da sözleşmeli düşünüyorum
attım dostum özeldenSiteni atarmisin bakmak istiyorum açıksa halen
dostum bilmiyorum inan bana bak bu ekonomide öğrenci olmak ne kadar zor biliyorsunKendine güvenin hala varsa o kadar kendini kaybetmediysen yazılımı üstüne gidip üniversite tutturup daha ilerilere gelebilirsin benim görüşümce.
yüksek ihtimal tsk ya gideceğim gibi duruyor dostum en azından 1 yıllık sözleşmeli deneyeceğimHocam TSK son çaren olsun ya ama bence bir ka çsene dene orda da olmadı dönersin geri belki hayatın da değişir para falan da biriktirirsin... Allah gönlüne göre versin aynı şeyleri yaşıyoruz bende Fabrika da sürünüyorum ne yapacağım bilmiyorum ...
dostum ailem bazen beni düşünmüyor haliyle ben de kendimi düşünüyorum şuandaKanka inan bana bazen kendi isteklerimizden ziyade ailemiz ve geleceğimiz için aldığımız kararlar daha doğru olabiliyor.
java ile güzel projeler çıkartıp satabilirsinTR hayatımızı s....
C ailesini java html bu kdr
Post automatically merged:
dostum maalesef hayat böyle TR sınırları içerisinde bir de benim gibi küçük yerlerde yaşıyorsan çok zor
yorum kasmka için kasmışsın belli
reis ehliyet almayı düşünüyorum motor ehliyeti kuryelik önerir misin?kuryeyim zor ama seviyorum mesleğimi Allah herkese sevdiği işi yapmayı nasip etsin
dostum kuryelik yapmadım bilmiyorum ama kuryelik bana göre çok iyi gibi duruyoristemediğin mesleği yapmak cidden iğrenç bende kuryeyim çekilmiyor sıkıntıdan ölüyorum keşke zamanında okusaydım diyorum şimdi
hocam zor ve tehlikeli iş. her gün bir arkadaşımızı kaybediyoruz. ehliyetten sonra iyi bir eğitim almanı tavsiye ederimreis ehliyet almayı düşünüyorum motor ehliyeti kuryelik önerir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?