Onaylı Üye
bence insan istemediği mesleği yapmamalı
Tr de düzgün iş zor hocaminşallah bütün gençler bir iş sahibi olur amin diyim
iyi bari ölmek için bire birhocam zor ve tehlikeli iş. her gün bir arkadaşımızı kaybediyoruz. ehliyetten sonra iyi bir eğitim almanı tavsiye ederim
önemli olan sizin eğitiminiz değil diğer sürücülerin eğitimihocam zor ve tehlikeli iş. her gün bir arkadaşımızı kaybediyoruz. ehliyetten sonra iyi bir eğitim almanı tavsiye ederim
Öncelikle, bu duyguları hissetmek oldukça zor bir durum. Kendinizi yalnız hissetmeniz çok normal, ancak aslında yalnız değilsiniz ve yardım alabileceğiniz kaynaklar var. İlk olarak, işinizi sevmediğiniz için kendinizi kötü hissettiğiniz açıkça görülüyor. Ancak, birçok insanın yaşadığı bir şey, bu yüzden yalnız değilsiniz. Kendi mesleğinizi yapmak istiyorsunuz, bu da tamamen anlaşılır bir şey. Bu nedenle, belki de zamanınızı daha faydalı bir şekilde kullanmanızı sağlayacak, belki de gönüllü olarak veya bir projede yer alarak yazılım becerilerinizi geliştirebileceğiniz başka iş imkanları araştırabilirsiniz. İntihar düşüncesi endişe verici bir durumdur ve bu duyguları hissediyorsanız, bu konuda profesyonel yardım almanızı öneriyorum. Üzgün olduğunuzda veya zor zamanlar geçirdiğinizde, terapistler ve psikologlar gibi uzmanlar sizi dinlemek ve desteklemek için buradadırlar. Şimdiye kadar bu duyguları hissetmediyseniz bile, onları yaşamanız durumunda kendinize yardım edecek bir plan yapmak önemlidir. Ayrıca, duygusal olarak destek olabilecek bir aile üyesi, arkadaş veya sevilen bir kişiye başvurabilirsiniz. Belki de bir grupla bağlantı kurarak, benzer durumlardan geçenlerle konuşabilir, onların deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Son olarak, kendinize kısa vadeli hedefler belirleyebilirsiniz. Yarın yapmak istediğiniz şeyler hakkında düşünebilirsiniz. Belki de bir kitap okumak, doğa yürüyüşü yapmak veya yeni bir yemek tarifi denemek gibi şeyler yaparak zamanınızı verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Bu, kısa vadede kendinize iyi bakmanıza ve daha uzun vadeli hedeflere ulaşmaya yardımcı olabilir. Unutmayın ki, herhangi bir şeyi başarmak için kendinize zaman tanımanız gerekir. Kendinizi cesaretlendirmek ve kendinize güvenmek için pozitif düşünceleri zihninize yerleştirin. İyi hissetmek için kendinize zaman tanıyın, kendinize sevgi ve saygı gösterin. Kendinize bu şekilde davranarak, kendinizi daha iyi hissedebilir ve hayatınızda daha fazla tatmin edici bir deneyim elde edebilirsiniz.Kendi mesleğim olan yazılımcılığı maalesef ki küçük bir yerde yaşadığım için yapamadığım için A101 kasiyerliğine başladım. Günde 10 saat çalışıyorum, hâliyle hayatım olmuyor. Yarın mesai yok, onu da zorla aldım resmen. Hâliyle tek günümü güzel şekilde geçirmek istiyorum, maalesef ki bu güne dek çok hayatı takan bir insan değildim ama gerçekten şu an intihar etmek istiyorum, hayatım boyunca bir kere bile bunu düşünmedim. Gerek hiçbir şeyi takmayışımdan gerek hayatımı güzelce geçirmemden ama şu an gerçekten hayatım kötü geçiyor, tek hayatım şu an 10 saat A101'de çalışıp kasiyerlik yapıyorum. Hayatım bundan ibaret ve saat sabah 6.50'de falan kalkıp 8.25'de orada olmam lazım ama hiçbir şekilde 8.25'den önce olamıyorum. Hep geç kalıyorum çünkü ne gidesim geliyor ne bir şey. Ne yapacağım bilmiyorum gerçekten, ya bu intihar et diyen kısmım kazanacak ya da bilmiyorum ne olacak... İşimden ayrılırsam annem de baskı yapacak ablam da. Ne yapacağımı bilmiyorum, şahsen yüksek ihtimal bir köşemde ölmüş olacak gibiyim.
dostum böyle şeyleri söylemek kolay lakin bu dediklerini uygulamak çok zor. Aİlen bile seni anlamıyorsa sen daha ne yapabilirsin? Ailene işimi sevmiyorum diyorsun onu sevme bunu sevme ne iş yapacaksın o zaman diyor mesela yada diyor sakın işten çıkayım deme her şey çok pahalı falan olayına bağlıyorlar iyice stres seviyen yükseliyor ve bu yükseldikçe artık intiharın eşiğine kadar gidiyor.. bende her gün sevmediğim işi yapmak zorunda kalıyorum elimden bir şey gelmiyor ne yapacağım hiç bir fikrim yok.Öncelikle, bu duyguları hissetmek oldukça zor bir durum. Kendinizi yalnız hissetmeniz çok normal, ancak aslında yalnız değilsiniz ve yardım alabileceğiniz kaynaklar var. İlk olarak, işinizi sevmediğiniz için kendinizi kötü hissettiğiniz açıkça görülüyor. Ancak, birçok insanın yaşadığı bir şey, bu yüzden yalnız değilsiniz. Kendi mesleğinizi yapmak istiyorsunuz, bu da tamamen anlaşılır bir şey. Bu nedenle, belki de zamanınızı daha faydalı bir şekilde kullanmanızı sağlayacak, belki de gönüllü olarak veya bir projede yer alarak yazılım becerilerinizi geliştirebileceğiniz başka iş imkanları araştırabilirsiniz. İntihar düşüncesi endişe verici bir durumdur ve bu duyguları hissediyorsanız, bu konuda profesyonel yardım almanızı öneriyorum. Üzgün olduğunuzda veya zor zamanlar geçirdiğinizde, terapistler ve psikologlar gibi uzmanlar sizi dinlemek ve desteklemek için buradadırlar. Şimdiye kadar bu duyguları hissetmediyseniz bile, onları yaşamanız durumunda kendinize yardım edecek bir plan yapmak önemlidir. Ayrıca, duygusal olarak destek olabilecek bir aile üyesi, arkadaş veya sevilen bir kişiye başvurabilirsiniz. Belki de bir grupla bağlantı kurarak, benzer durumlardan geçenlerle konuşabilir, onların deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Son olarak, kendinize kısa vadeli hedefler belirleyebilirsiniz. Yarın yapmak istediğiniz şeyler hakkında düşünebilirsiniz. Belki de bir kitap okumak, doğa yürüyüşü yapmak veya yeni bir yemek tarifi denemek gibi şeyler yaparak zamanınızı verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Bu, kısa vadede kendinize iyi bakmanıza ve daha uzun vadeli hedeflere ulaşmaya yardımcı olabilir. Unutmayın ki, herhangi bir şeyi başarmak için kendinize zaman tanımanız gerekir. Kendinizi cesaretlendirmek ve kendinize güvenmek için pozitif düşünceleri zihninize yerleştirin. İyi hissetmek için kendinize zaman tanıyın, kendinize sevgi ve saygı gösterin. Kendinize bu şekilde davranarak, kendinizi daha iyi hissedebilir ve hayatınızda daha fazla tatmin edici bir deneyim elde edebilirsiniz.
sanmıyorum dostum denedim ama fiyatları inanılmaz düşük veriyorlar bazen oınu kabul ediyorum ama istekleri değişiyor sürekli ölücülük inanılmaz fazla6 ay çalışmadan geçinebileceğin kadar para topla ve bu 6 ay boyunca freelance çalışmayı dene belki iyi paralar toplayıp büyük bir yere taşınabilirsin
denendi maalesef olumsuz çünkü ilçede yaşıyorumdostum yazılım hakkında iyi bilgin varsa şirketlere mail atmayı dene
dostum dediklerini denedim kaplıcaya bile gittimÖncelikle, bu duyguları hissetmek oldukça zor bir durum. Kendinizi yalnız hissetmeniz çok normal, ancak aslında yalnız değilsiniz ve yardım alabileceğiniz kaynaklar var. İlk olarak, işinizi sevmediğiniz için kendinizi kötü hissettiğiniz açıkça görülüyor. Ancak, birçok insanın yaşadığı bir şey, bu yüzden yalnız değilsiniz. Kendi mesleğinizi yapmak istiyorsunuz, bu da tamamen anlaşılır bir şey. Bu nedenle, belki de zamanınızı daha faydalı bir şekilde kullanmanızı sağlayacak, belki de gönüllü olarak veya bir projede yer alarak yazılım becerilerinizi geliştirebileceğiniz başka iş imkanları araştırabilirsiniz. İntihar düşüncesi endişe verici bir durumdur ve bu duyguları hissediyorsanız, bu konuda profesyonel yardım almanızı öneriyorum. Üzgün olduğunuzda veya zor zamanlar geçirdiğinizde, terapistler ve psikologlar gibi uzmanlar sizi dinlemek ve desteklemek için buradadırlar. Şimdiye kadar bu duyguları hissetmediyseniz bile, onları yaşamanız durumunda kendinize yardım edecek bir plan yapmak önemlidir. Ayrıca, duygusal olarak destek olabilecek bir aile üyesi, arkadaş veya sevilen bir kişiye başvurabilirsiniz. Belki de bir grupla bağlantı kurarak, benzer durumlardan geçenlerle konuşabilir, onların deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Son olarak, kendinize kısa vadeli hedefler belirleyebilirsiniz. Yarın yapmak istediğiniz şeyler hakkında düşünebilirsiniz. Belki de bir kitap okumak, doğa yürüyüşü yapmak veya yeni bir yemek tarifi denemek gibi şeyler yaparak zamanınızı verimli bir şekilde geçirebilirsiniz. Bu, kısa vadede kendinize iyi bakmanıza ve daha uzun vadeli hedeflere ulaşmaya yardımcı olabilir. Unutmayın ki, herhangi bir şeyi başarmak için kendinize zaman tanımanız gerekir. Kendinizi cesaretlendirmek ve kendinize güvenmek için pozitif düşünceleri zihninize yerleştirin. İyi hissetmek için kendinize zaman tanıyın, kendinize sevgi ve saygı gösterin. Kendinize bu şekilde davranarak, kendinizi daha iyi hissedebilir ve hayatınızda daha fazla tatmin edici bir deneyim elde edebilirsiniz.
yok reis kendi isteğim çünkü ortamı inanılmaz kötüydü derslerime odaklanamadım + olarak öğretmenleri leş gibiydi bir şey bilmiyorlardı desem yeridir rezalettiokumayı neden bıraktın ki aile zoruyla mı
askerliğimi yaptım dostum artık sözleşmeli düşünmüyor değilim yaniÖncelikle selamlar kardeşin senin kadar olmasada benzer bir durum bende yaşıyorum fakat bazen insanın hayatta mecburiyetleri oluyor ihtiyacım olduğu için çalışmak mecburiyetindeyim bugün bıraksam farklı bir işede girebilirim fakat içeride yıllık izinlerim tazminatım olduğum için bir şey yapamıyorum gittiği yere kadar götürmeye çalışıyorum ama askerliğin varsa bence bir an önce yapmalısın ki önüne daha iyi bakabilesin inşallah hakkında hayırlısı olur kendine iyi bak
çok yazılımcı var evet ama türkiyede değer görmüyor yoksa yazılımcı fazlalığı kötü değil4-5 yıl içinde çoğumuzun sonu aynı olacak çok fazla yazılımcı var
herkesin eğitimi önemli sen hata yapsan başkası kurtarabilir veya başkası hata yapsa ani manevra ile sen kurtarabilirsin bunun gibiönemli olan sizin eğitiminiz değil diğer sürücülerin eğitimi![]()
bence bu yüzden hayatına son verme arkanda ailen var ablan var onları düşün arkanda nasıl piskoloji yaratacagını onlarınKendi mesleğim olan yazılımcılığı maalesef ki küçük bir yerde yaşadığım için yapamadığım için A101 kasiyerliğine başladım. Günde 10 saat çalışıyorum, hâliyle hayatım olmuyor. Yarın mesai yok, onu da zorla aldım resmen. Hâliyle tek günümü güzel şekilde geçirmek istiyorum, maalesef ki bu güne dek çok hayatı takan bir insan değildim ama gerçekten şu an intihar etmek istiyorum, hayatım boyunca bir kere bile bunu düşünmedim. Gerek hiçbir şeyi takmayışımdan gerek hayatımı güzelce geçirmemden ama şu an gerçekten hayatım kötü geçiyor, tek hayatım şu an 10 saat A101'de çalışıp kasiyerlik yapıyorum. Hayatım bundan ibaret ve saat sabah 6.50'de falan kalkıp 8.25'de orada olmam lazım ama hiçbir şekilde 8.25'den önce olamıyorum. Hep geç kalıyorum çünkü ne gidesim geliyor ne bir şey. Ne yapacağım bilmiyorum gerçekten, ya bu intihar et diyen kısmım kazanacak ya da bilmiyorum ne olacak... İşimden ayrılırsam annem de baskı yapacak ablam da. Ne yapacağımı bilmiyorum, şahsen yüksek ihtimal bir köşemde ölmüş olacak gibiyim.
amin ama bu ülkede herşey cok zor elin yabancıları bile bizden iyi şuan ülkedeinşallah bütün gençler bir iş sahibi olur amin diyim
bence de iyi bir eğitim alınmalı benim de arkadaşım trafik kazasında vefat etti çok üzücü bir durum ama hep suc motorda olmuyor araba şöförleri de baya hatalı sollama sıkıştırma vs yapıyorhocam zor ve tehlikeli iş. her gün bir arkadaşımızı kaybediyoruz. ehliyetten sonra iyi bir eğitim almanı tavsiye ederim