XS
Süper Üye
kusura bakma anlayamadım7+1 İ Gopta çalarlar![]()
kusura bakma anlayamadım7+1 İ Gopta çalarlar![]()
bir ihtimal ama kimse kolay kolay açıktan o işi yapmaz bence yaparsa bile senin nasıl bir uyku halin var merak ettim hiç mi hissetmezsin@serwanamedi Bizim kulaklığı kapıya çıkar cüzdanla beraber çalarlar![]()
aga kış uykusu diyelimbir ihtimal ama kimse kolay kolay açıktan o işi yapmaz bence yaparsa bile senin nasıl bir uyku halin var merak ettim hiç mi hissetmezsin![]()
o zaman Allah emanetsin kardeşim dikkat et seni götürmesinleraga kış uykusu diyelim![]()
dönmezsem buraya rip yazıno zaman Allah emanetsin kardeşim dikkat et seni götürmesinler![]()
![]()
Allah korusun kardeşim sağ salim git ve hak etiğini alıp evine dön şimdiden Allah yardımcın olsun diyeyim ne olur ne olmazdönmezsem buraya rip yazın)
kahve benim daha çok miğdemi bulandırıyor ama kişiden kişiye değişir tabiO zaman bol bol kahve
Hadi bakalım brom teşekkürler tavsiyelerin içinPsikoljik olabilir veya olmayabilir, aynı sigara içmek gibi birşey herhalde senin ki sana tavsiyem, başka şeyler düşünmeye çalış elinden geldiği kadar kafanı başka şeylere yor! veya uykunu getirecek Müzikler dinle.