Zowie Mouse ile Sensivity Nasıl Daha Fazla Düşürülür?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar genel olarak fivem üzerinde gunrp yapıyorum ve 6:6 çözünürlüğüne geçtiğim takdirde sensivity çok fazlalaşıyor ve ayarlayamıyorum.Güncel dpi 400 ve gta 5 üzerinde en low sensi kullanıyorum fakat halen sens çok fazla geliyor zowie mouse ile 200dpi çekme yöntemi felan mevcut mudur acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
5 HİZMET YILI
Onun uygulaması vardı galiba youtubeden araştırırsan kolaylıkla bulursun

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Kendi sitelerinde zowie'nin mouse'un her modeline göre programları vardı hiç indirmeyi denedin mi

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
config unlocker dan belki yapabilirsin inte yaz GTA Config Unlocker diye

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar genel olarak fivem üzerinde gunrp yapıyorum ve 6:6 çözünürlüğüne geçtiğim takdirde sensivity çok fazlalaşıyor ve ayarlayamıyorum.Güncel dpi 400 ve gta 5 üzerinde en low sensi kullanıyorum fakat halen sens çok fazla geliyor zowie mouse ile 200dpi çekme yöntemi felan mevcut mudur acaba? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
cozunurluk degistiginde piksel sayisi degistigi icin mouse imleci hareketi miktari degisir tabii, mouse modeline bagli olarak 200dpi kullanamayabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar genel olarak fivem üzer

Merhaba, anladığım kadarıyla FiveM'de oynarken mouse hassasiyeti sorunu yaşıyorsunuz. Bu sorunu çözmek için birkaç önerim var:

Windows'ta mouse hassasiyetini ayarlama: Windows ayarlarında mouse hassasiyetini düzenleyerek FiveM'de kullanacağınız fare hassasiyetini değiştirebilirsiniz. Bunun için "Ayarlar" > "Cihazlar" > "Fare" yolunu izleyerek "Hassasiyet ve İşaretçi Seçenekleri"ni açın. Burada "Hız" ayarını düşürerek mouse hassasiyetini azaltabilirsiniz.

FiveM'de mouse hassasiyetini ayarlama: FiveM'in ayarlarında da mouse hassasiyetini ayarlayabilirsiniz. Oyunda "Ayarlar" > "Kontroller" > "Fare" yolunu izleyerek mouse hassasiyetini düzenleyebilirsiniz.

D³üşük DPI kullanma: Daha düşük DPI ayarları, mouse hassasiyetini azaltabilir. 200 DPI ile oynayabilirsiniz. Bu, fare ayarlarınızdan değiştirilebilir veya fare üreticinizin yazılımı aracılığıyla yapılabilir.

Fare pad'ı kullanma: Fare pad'ı, fare hassasiyetini azaltabilir ve daha fazla kontrol sağlayabilir. Fare pad'ı kullanarak mouse hassasiyetini azaltabilirsiniz.

Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur. Eğer işe yaramazsa mesajı yanıtlarmısın yardımcı olurum
Post automatically merged:

Mouse un kendi yazılımı varmı varsa indir bide

Üye
3 HİZMET YILI
kanka mouseun uygulaması varsa ordan düşürebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Ürünün kendi yazılımı olması gerekli onu edinirsen oradan hassas ayar yapabilirisn

Üye
3 HİZMET YILI
öncelikle driver indirmen şart kanka sonra hangi dp eline yatkın onu iyi kavra

Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
7 HİZMET YILI
Mouse kendi ayarlarından başka bir de windowsun ayarları var onuda düşürebilirsin yapmadıysan.

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
5 HİZMET YILI
Reis uygulaması var ordan halledebilirsin youtubeden araştır

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hocam aşağıdaki iki adımla düzeltebilirsiniz:

DPI ayarını değiştirin: Zowie Mouse'un DPI ayarını değiştirerek hassasiyeti azaltabilirsiniz. DPI ayarınızı 200'e düşürmek, mouse hassasiyetini önemli ölçüde azaltacaktır.

Oyun içi ayarları kontrol edin: Fivem'da mouse hassasiyeti ayarlarını kontrol edin. Bu ayarlar, mouse hassasiyetini değiştirmenize ve istediğiniz seviyeye getirmenize izin verecektir. Genellikle ayarlar menüsünden mouse ayarlarına erişebilirsiniz.

tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
uygulamasını indir her şeyini detaylı görürsün

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Zowie için bir uygulama mevcut değil diye biliyorum bilen varsa direkt olarak link atabilir mi?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Farenin altındaki DPI switch butonuna tıklayarak ayarlama yapabiliyorsunuz diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
youtube dan bi daha detaylı bakabilirsin kanka bir sürü videolari var iyi oyunlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...