Onaylı Üye
Rank kasma sezonu gelmiş
Nasıl yapacağını bilmiyorsan derlenmiş hazır sürümü satın alabilrsinBeyler hala hiç kimse bana bu hileyi nasıl kullanacağını öğretmedi biri lütfen yazsın Bana mesajlardan Yazın ben dönüş yaparım Hemen zulu hileli oynanır Kanka normal oynanmaz ki
Kanka ne fırsatçısın ya öyle bana beleş lazım beleşNasıl yapacağını bilmiyorsan derlenmiş hazır sürümü satın alabilrsinuhpep#0001
This has taught me a lotŞu source'u pasteleyen kişiler hala kaldı mı projede skeleton bile yok MDL modelleri değiştirme bile yok zaten basit mantığını direkt vermişler konuda
ALINTI ;
Bunu paylaşcak kadar düşmeyin ya da kullancak kadar + olarak zaten view angle verilmiş projede hala mouse_event kullanıyor neyse daha fazla konuşmak istemiyorum.C++:ok we figured out how our game engine works, so how do we do it? first you need the engine functions. you can call them with GetProcAddress.
bam bam bam
and she cried over nothing
so there was nothing i could do to stop
bam bam bam
Fırsatçılıkla ne alakası var? Ücretsiz paylaştım kafanı kullanırsan ücretsiz kullanırsın.Kanka ne fırsatçısın ya öyle bana beleş lazım beleş
Şu dx3dx9.h bulunamadı hatasını çözemedim yüklemediğim driver visual sürümü kalmadı...Fırsatçılıkla ne alakası var? Ücretsiz paylaştım kafanı kullanırsan ücretsiz kullanırsın.