Onaylı Üye
Niaht33' Alıntı:güzel ama adama mermi işlemiyo dostum videoda gördüm
MercyHackTeam' Alıntı:Niaht33' Alıntı:güzel ama adama mermi işlemiyo dostum videoda gördüm
Aynen![]()
1xterminatorx1' Alıntı:MercyHackTeam' Alıntı:Niaht33' Alıntı:güzel ama adama mermi işlemiyo dostum videoda gördüm
Aynen![]()
adama vuruyosun ama işlemiyor diye bişey yok kardeşm adama sıkıyor ama kim oynuyosa denk getiremiyor aimi![]()
KARDEŞİM SENİN YAPTIĞIN SINIRSIZ MERMİYİ BENDE YAPTIM İŞLİYOR AMA AİM ÇOK KAYIYOR O YÜZDEN DENK GETİREMİYORSUN ANLADINMI ŞMİDİMercyHackTeam' Alıntı:1xterminatorx1' Alıntı:MercyHackTeam' Alıntı:Niaht33' Alıntı:güzel ama adama mermi işlemiyo dostum videoda gördüm
Aynen![]()
adama vuruyosun ama işlemiyor diye bişey yok kardeşm adama sıkıyor ama kim oynuyosa denk getiremiyor aimi![]()
İşlemiyor![]()
1xterminatorx1' Alıntı:KARDEŞİM SENİN YAPTIĞIN SINIRSIZ MERMİYİ BENDE YAPTIM İŞLİYOR AMA AİM ÇOK KAYIYOR O YÜZDEN DENK GETİREMİYORSUN ANLADINMI ŞMİDİMercyHackTeam' Alıntı:1xterminatorx1' Alıntı:MercyHackTeam' Alıntı:Niaht33' Alıntı:güzel ama adama mermi işlemiyo dostum videoda gördüm
Aynen![]()
İşlemiyor![]()