ciddimisin kardeşim 1 senedir burdayım yasa dışı olayların dondugu site oldugunu senden ogrendım aydınlattın benisosyal medaya`dan bence facebook&ınstagram grubların`da daha çabuk netice alırısın burda zor burası Memory Yasadışı Yolların döndüğü Site!![]()
avrupa oynayan turk fc grupları bul sorayım kardesımDostum facebook gruplarına yazman daha doğru olur![]()
Avrupa diyorum kardeşim AVrupa P2w değilZulayla işim olmaz hem zulu oyun mu ki
![]()
Kanka p2w ne alaka ben zulu mı oyun diyorumAvrupa diyorum kardeşim AVrupa P2w değil
hahahahhah kardeşim adam senden daha eski sen ona fikir veriyorsun acayipsosyal medaya`dan bence facebook&ınstagram grubların`da daha çabuk netice alırısın burda zor burası Memory Yasadışı Yolların döndüğü Site!![]()
avrupada oyun tr de gold avcısıKanka p2w ne alaka ben zulu mı oyun diyorum![]()
avrupada oyun tr de gold avcısı
aklınca beni kafaya`mı alıyorsun sen sana ne cahil sin denim ne bilmiyorsun dedim Ne için Boş yapıyorsun ki amaç nedir ? ben orda yasa dışı yollar derken hile vs şeyleri kast etmiştim sen nasıl algıladıysa yorumumu dokunmuş sanırım önce lafımı bir doğru anla.ciddimisin kardeşim 1 senedir burdayım yasa dışı olayların dondugu site oldugunu senden ogrendım aydınlattın beni
ben dogru anladım sen bence cabuk sınırlenıyorsun bende bana cahılsın dedın demedım zaten Anlama Becerini Geliştirmen Lazımaklınca beni kafaya`mı alıyorsun sen sana ne cahil sin denim ne bilmiyorsun dedim Ne için Boş yapıyorsun ki amaç nedir ? ben orda yasa dışı yollar derken hile vs şeyleri kast etmiştim sen nasıl algıladıysa yorumumu dokunmuş sanırım önce lafımı bir doğru anla.
tamam ya cidden kapatalım senin gibiler ile anlaşılmıyor. yazmaz`san sevinirim.ben dogru anladım sen bence cabuk sınırlenıyorsun bende bana cahılsın dedın demedım zaten Anlama Becerini Geliştirmen Lazım
senin gibiler derken ? ayrıca cidden yaşını merak ettim ayrıca kendini zeki sanıyorsun ve egolu olabilme ihtimalin yüksek asıl senin gibi anlama becerisi gelişmemiş insansı varlıklar ile konuşulmaz kapat konuyutamam ya cidden kapatalım senin gibiler ile anlaşılmıyor. yazmaz`san sevinirim.
canım benim bu nebiçim düşünce becerisi böyle sana Tavsiye o yorumu sil bence gülüç doruma sokmuşsun kedini.hahahahhah kardeşim adam senden daha eski sen ona fikir veriyorsun acayip
siteden azcık anlasaydın onu silcek yetkim olmadığını anlardın *Canım* Lol ayrıca birşey içmeme gerek yok siz varkencanım benim bişey içtin mi sen bu nebiçim düşünce becerisi böyle sana Tavsiye o yorumu sil bence gülüç doruma sokmuşsun kedini.
bak düzelttim yeter`ki daha fazla muhattap olmıyalım okey.siteden azcık anlasaydın onu silcek yetkim olmadığını anlardın *Canım* Lol ayrıca birşey içmeme gerek yok siz varken
farketmezbak düzelttim yeter`ki daha fazla muhattap olmıyalım okey.
Katılımın pazartesi olması bi ayrı komik hahaciddimisin kardeşim 1 senedir burdayım yasa dışı olayların dondugu site oldugunu senden ogrendım aydınlattın beni