zulu ban kaldirma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaslar uzatmamak adina direkt konuya giricem. Benim zulada 10 bin lira harcadigim hesabim vardi ve bu hesapta bi arkadasim hile actigi icin ban yedim. Oyunu normalde kafeden oynuyorum hangi pcde denediysem giremedim hesaba baska kafelerde de sonuc ayni oldu evde laptopla girmeyi denedim yine basaramadim ancak bu bilgisayarlarda baska hesaplara sorunsuz giris yapabiliyorum. Ogrenmek istedigim sey ise benim yedigim ban ne tur bi ban hwid veya ip oldugunu sanmiyorum. zulu battleeye programi kullaniyor hileye karsi. Bu yedigim banin cesitini ve varsa kaldirmanin yolunu bilen varsa Allah rizasi icin bana yardim etsin lutfen.
Instadan mesaj da atabilirsiniz instam kaylak42
Simdiden cok cok tesekkur ediyorum.

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Mac adresını banlamıslar zulu destek ekıbıne ulasmanı tavsıye ederım turk bır ekıp kesınlıkle yardımcı oluyorlar

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Destek ekibine onlarca mesaj attim bi kere ban atilam hesabi geri acmiyorlar ne desem de bir sonuc alamadim
Onlara aynen sole sole ben 10p00 tl sıze para odedım. Ya benım hıle yaptıgımı kanıtlayın kı oyle bırsey yoooookkk. Ya da benım hesabımı aktıf hale getırın. Aksı taktırde tuketıcı haklarına basvurup hem paramı hem uyelıgımı gerı alırım Sonucta enıstem tuketıvı hakem heyetının baskanı enıstem. Dersen bu ıs cozulur bak ben mobıle a kac defa bu sekılde actırttım enıstem demedım ama akrabam dedım☺️

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Hile ile ban yemiş hesapları açmıyorlar kesinlikle. Sadece ailevi değerlere hakaret üzerinden sınırsız ban yiyenlere af getirdiler. Ki artık onuda sınırsız susturma cezasına çarptılar. Yani maalesef ne yaparsan yap, hile yüzünden ban yiyen hesabını geri getiremezsin. Başka hesaplara girebiliyorsun çünkü kişisel hesabını banlamışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...