zulu Ban Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
merhaba zulu şuanda ip ban atıyormu atıyorsa nasıl kaldırılır birde diyelimki pc de 2 tane harddisk var mesela suan 2. harddiskte zulada hıle yapıp ban yersem 1 . harddiskte hilesiz oynadıgım zaman ban yermıyım yıyeceksemde nasıl onlem alınmalı.bilen arkadaşlar varsa cevap verirlerse sevinirim. ve ip ban modemi yeniden başlatınca gidiyormu.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İp ban olayı anakart ile alakalı diye biliyorum aynısı pubg lite da var ve anakart ı değiştirerek geçer diye biliyorum yanlışsam düzeltirsiniz teşşekürler.

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İp adresi değiştirmek için tek yapman gereken modemi resetlemen. zulu genel olarak HWID ban atıyor. Yani duruma göre değişiyor. Harddisk değiştirmen gerektiğini düşünmüyorum. Hilesiz olduğun müddetçe ban atmaz sanıyorum. En azından hesabına atmaz, pc ban atabilir belki.

Üye
7 HİZMET YILI
Try changing the ID of the drive with HWID Changer By Neos07

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
modemi resetlersin ve hwid changer ile değiştirirsin bukadar basit,forumda zaten var

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İp adresi değiştirmek için tek yapman gereken modemi resetlemen. zulu genel olarak HWID ban atıyor. Yani duruma göre değişiyor. Harddisk değiştirmen gerektiğini düşünmüyorum. Hilesiz olduğun müddetçe ban atmaz sanıyorum. En azından hesabına atmaz, pc ban atabilir belki.
bişey söylicem pc ban atınca hesapda hile kullanılsada kullanılmasada ban atmazmı pc ban sonuçta yani bu dediğin hile kullanmayınca ban atmayacak diye bir şey olamdığı anlamınamı geliyor.

Cristiano Ronaldo
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Modemi resettle forumdan yardim alirsin

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
bişey söylicem pc ban atınca hesapda hile kullanılsada kullanılmasada ban atmazmı pc ban sonuçta yani bu dediğin hile kullanmayınca ban atmayacak diye bir şey olamdığı anlamınamı geliyor.
Platformda pc ban yiyenleri çok kez gördüm ama hesap hakkında ban yediklerine hiç rastlamadım. Hile var ise yemiştir illa ki tabii ama hilesiz ise sorun olmaz diye düşünüyorum. Daha önce bende çok hile kullandım ama aynı bilgisayarda hilesiz girdiğim hesaplarda vardı ve hala duruyor o hesaplar. Pc ban yemedim diye belkide bilemiyorum ama dediğim gibi şahsen ban atacağını sanmıyorum; hilesiz olduğu sürece.

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Her oyunun HWID BAN sistemi farklıdır birisi anakarttan atar biri mac adresini yasaklar böyle böyle gider her oyunun değişiyor.

I m dead inside
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
use hdd changer & mac changer and reinstall network card

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
anakart değiştirmen lazım diye biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...