bişey söylicem pc ban atınca hesapda hile kullanılsada kullanılmasada ban atmazmı pc ban sonuçta yani bu dediğin hile kullanmayınca ban atmayacak diye bir şey olamdığı anlamınamı geliyor.İp adresi değiştirmek için tek yapman gereken modemi resetlemen. zulu genel olarak HWID ban atıyor. Yani duruma göre değişiyor. Harddisk değiştirmen gerektiğini düşünmüyorum. Hilesiz olduğun müddetçe ban atmaz sanıyorum. En azından hesabına atmaz, pc ban atabilir belki.
Platformda pc ban yiyenleri çok kez gördüm ama hesap hakkında ban yediklerine hiç rastlamadım. Hile var ise yemiştir illa ki tabii ama hilesiz ise sorun olmaz diye düşünüyorum. Daha önce bende çok hile kullandım ama aynı bilgisayarda hilesiz girdiğim hesaplarda vardı ve hala duruyor o hesaplar. Pc ban yemedim diye belkide bilemiyorum ama dediğim gibi şahsen ban atacağını sanmıyorum; hilesiz olduğu sürece.bişey söylicem pc ban atınca hesapda hile kullanılsada kullanılmasada ban atmazmı pc ban sonuçta yani bu dediğin hile kullanmayınca ban atmayacak diye bir şey olamdığı anlamınamı geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?