zulu destek umursamıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gülüşlerim var benim her sıkıntıya eyvallah diyen
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir kaç hafta önce 3. parti uygulama kullanmaktan ban yedim xp mi sıfırladılar ayrıca fakat bilgisayarımda 3.. parti program yüklü değil.Desteke yazmama rağmen ya adaletsizliğe izin vermeyiz felan diyor yada çözüldü atıp cevap vermiyor hiç takmıyorlar umursamıyorlar bile bir arkadaşım daha var oda az kala ban yiyicekti ama o b22 hatası aldı ve hiç girmedi oyuna.Diğer kişilere sordum hep 50 küsür leveli olanlarda oluyormuş genelde arkadaşımda 59 leveldi.Bu nasıl bir ilgisizlik? Oyunculara değer verilmiyor desteğe yazmama rağmen hiç ama hiç umursamıyorlar bizleri.Yalnış konu açtıysam özür dilerim zulu ana tartışma bölümünü bulamadımda.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ben bahsi geçen şirketi tamamen oyuncusunun cebini, cüzdanını düşünen bir şirket olarak bildiğim için böyle ilgisizliklere şaşırmıyorum. EN güzeli böyle şirketin oyunlarını oynamamak

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum zuluyu zamanında çok oynardım yerli yapım oyun olduğu için ama haksızlık yere çoğu oyuncu banlandı benimde çoğu hesabımı haksız yere banladıkları için bıraktım oyunu
Silahlar eskiden aylık olarak alınabiliniyordu şimdi 1 günlük silah hediyesini oyunculara çok görüyorlar
Oyundaki bütün silahlar nakite dönmüş artık herkes oyun için hile arayışında yada oyunu bırakmış durumda

Hayat Kısa Dişlerin Varken Gülümse
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Seçeneğin çok zulaya takilmanin bı anlamı yok bence

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
MemoryUI varsa onu algılayıp atmış olabilir

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Zulu büyüdükçe cevapsızlık artıyor bunu şimdi değil eskidende çok yapıyorlardı işin biraz zor destek almak istiyorsan

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
MemoryUI bilgisayarında yüklü olduğu için ban yedin. Zuluda hile kullanmasan bile, bilgisayarında varsa her türlü ban yiyorsun. Bunun için desteğe yazmakla da uğraşma çünkü sana bot cevap verecekler. İyi forumlar.

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Zulu çöp bir oyun, kitlesi yükseldikçe bu kadar batan oyun görmedim.

Gülüşlerim var benim her sıkıntıya eyvallah diyen
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
MemoryUI bilgisayarında yüklü olduğu için ban yedin. Zuluda hile kullanmasan bile, bilgisayarında varsa her türlü ban yiyorsun. Bunun için desteğe yazmakla da uğraşma çünkü sana bot cevap verecekler. İyi forumlar.
Yüklü değil hiç bir şekilde 3. parti uygulama oyunun saçmalığı işte ne dersinki?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...