Zulu hesabım çalındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Beyler iyi forumlar. Zuludaki 53 Level hesabım çalınmış 2 gün önce hiç haberim yok telefonlada, e postaylada onaylıydı hiçbir anlam veremedim nasıl olmuş nasıl bitmiş zulu desteğe eski e postayı ve za çekmiştim birkaç kere onların hesap hareketlerini vs attım da daha önce başına gelen oldumu ne cevap alırım ?

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kardeşim Öncelikle Geçmiş Olsun Bu Konuda Tek Destek Alabilecein Zulunun Teknik Destek Ekibidir

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Usta öncelikle sağol onun farkındayımda malum zulu destek ekibi bayağı keyfine düşkün günlerce yazmadıklarıda oluyor daha önce başına gelen olduysa olumlu mu olumsuz mu ona göre beklerim diye düşündüm

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Usta öncelikle sağol onun farkındayımda malum zulu destek ekibi bayağı keyfine düşkün günlerce yazmadıklarıda oluyor daha önce başına gelen olduysa olumlu mu olumsuz mu ona göre beklerim diye düşündüm

sanmıyorum kimsenin başına geldiğini bilgisayarınızı bir taramanızda fayda var.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buyur keylogger veya rat sokmuş olabilirsin bilgisayarına

Flasha kafa atacak kadar çaresizim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
şifremi unuttuma tıklayıp,doğrulama koduyla yeni şifre alabilirsin.Yanlış kullanıcı adı derse kullanıcı adımı unuttuma tıkla.

HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Zulu ekipi bişey yapamaz aksi takdirde herkez birbinikini çalar örn senin hesap benimmiş gibi şifre unnuttum diye atsam banada şifreyi verseler nasıl olur ?

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Zulu ekipi bişey yapamaz aksi takdirde herkez birbinikini çalar örn senin hesap benimmiş gibi şifre unnuttum diye atsam banada şifreyi verseler nasıl olur ?
O iş öyle değil kardeşim o hesabın 30 leveldem 53 levele kadar nerdeyse birsürü fotoğrafı vardı ve attım ondan ziyade klan adını değilde klan maçlarındaki kd me kadar söyledim hesabı açış hesaba za çekiş tarihlerime kadarda söyledim :) onun için öyle kıçıkırık bir destek atmadım

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kardeşim destekden veya kendinde e postası varsa geri alabilrisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...