zulu hile kodlarken hata aldım lütfen yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
zulada hile kodladım ama netframework hatası ve label 1 double gibi bir hata alıyorum hatanın kaynağını açıklayacak biri varmı lütfen yardım

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
KARDEŞİM LABEL1'İ KODLARKEN YANLIŞLIK YAPMISSIN BİRDE HİLEYİ YPATINMI BENLEDE PAYLAŞSANA :D

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
zulu kodları wolftü Kodları Gibi Değildir .....

wolftü Kodları ve Pointerleriyle zulu hilesi yapmaya çalışırsan elbette Hata verir . Kodları Çok Farklı Zulanın .

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
zulu hilesini wolftü hile kodlarıyla yapıyosan kusura bakma salaksındır ama yine hata alıyorsan bilmiyorum kardeşim. Zulanın kendine özel kodları var

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bende biliyom wolftü la zulanin bir olmadığını yardımınız için teşekkür ederim  :mad:  ben yaptım hile gayet iyi çalışıyor bu hileyi 1 kaç güne siteye atacam zaten ..
 bana mal filan diyen arkadaşlara sesleniyorum bu hileyi indirip kullanırsanız adam değilsiniz

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
label kodlanırmı kodlanmazmı tartışalım hemen :) C++ da kodlanıyorsa hile kodlanması zorunlu orda tut at olmuyo malesef:D + olarak vb.net ile yapılıyorsa hile label kodlanmaz kodlarında hata yapmışsındır. zaten kodlarını oto veriyor nasıl başardıysan :)

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ADAMSIN  zulada hile kodlamak kolay bişey değil gibi 
umarım biran önce bitirirsin de  bizede paylaşırsın :D

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kokladım zaten merak etmeyin hatasız face grubumdan anket paylaştım zulu seçilirse paylaşacağım hileyi
 Ama tek 1 pointer var o yüzden sadece 1 hilesi olacak ve lanet 1 neden kodlama gerektirmiyor çünkü hileyi vb netten kodladım
:)
PHP:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...