zulu hile nasıl yapılır ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar biz bir hile yapmak istiyoruz madem kimse uğraşmıyor biz uğraşmak istiyoruz lakin nereden nasıl başlayacağız ? gerekli kodlama bilgimiz var zaten.

Ben yazarım sen oynarsın ..!
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kimsenin uğraşmadığını nerden biliyosun ? Yöneticiler hile için ellerinden geleni yapıyorlar o kadar kolay değil...zulu hile kodlamada burdan anlatılacak bir şey değil çok karmaşık çok iyi araştırman lazım...
C++ önceden kodladıysan bu alanda bilgin vardır zaten İyi Forumlar

Ederinden fazla değer, Soytarıyı Kral eder :)
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Kimsenin uğraşmadığını nerden biliyosun ? Yöneticiler hile için ellerinden geleni yapıyorlar o kadar kolay değil...zulu hile kodlamada burdan anlatılacak bir şey değil çok karmaşık çok iyi araştırman lazım...
C++ önceden kodladıysan bu alanda bilgin vardır zaten İyi Forumlar
Oyun p2w olmaktan çıktı diyolar dword ekibi dağa uğraşmazki zaten oyunla

Üye
8 HİZMET YILI
zulu p2winden çıkmadı kardeş oyunun halini görmüyor musun para yatırmadan hiçbirşey yapamıyorsun sap sap oynuyorsun. Bence memoryhack ya anlaşsın zulayla p2winden çıkması için ya da hile gelsin artık.
Aynen öyle kardeşim ZA fiyatlarına bir bakın ayrıca oyun içi silah satın alım fiyatlarına da bir bakın. ZA lı ve ZP li silahların fiyatları tavan yapmış durumda. Önceden para yatırdığımda rahat rahat silahlarımıda uzatıyordum deste kasa vs bile alabiliyordum şimdi o paraya silahları uzatamıyorum. Batlleye'yi yenemedik diyin de herkes neyin ne olduğunu bilsin. Saçma sapan bir p2win den çıktı dmeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...