tmmay'm turkişh turk
:d
:d:d:d
:B
ü:O
QUOTE="mehmet6606, post: 662436, member: 499953"]zulu hile gelecek
Oyun p2w olmaktan çıktı diyolar dword ekibi dağa uğraşmazki zaten oyunlaKimsenin uğraşmadığını nerden biliyosun ? Yöneticiler hile için ellerinden geleni yapıyorlar o kadar kolay değil...zulu hile kodlamada burdan anlatılacak bir şey değil çok karmaşık çok iyi araştırman lazım...
C++ önceden kodladıysan bu alanda bilgin vardır zaten İyi Forumlar
Arkadaşlar biz bir hile yapmak istiyoruz madem kimse uğraşmıyor biz uğraşmak istiyoruz lakin nereden nasıl başlayacağız ? gerekli kodlama bilgimiz var zaten.
Aynen öyle kardeşim ZA fiyatlarına bir bakın ayrıca oyun içi silah satın alım fiyatlarına da bir bakın. ZA lı ve ZP li silahların fiyatları tavan yapmış durumda. Önceden para yatırdığımda rahat rahat silahlarımıda uzatıyordum deste kasa vs bile alabiliyordum şimdi o paraya silahları uzatamıyorum. Batlleye'yi yenemedik diyin de herkes neyin ne olduğunu bilsin. Saçma sapan bir p2win den çıktı dmeyinzulu p2winden çıkmadı kardeş oyunun halini görmüyor musun para yatırmadan hiçbirşey yapamıyorsun sap sap oynuyorsun. Bence memoryhack ya anlaşsın zulayla p2winden çıkması için ya da hile gelsin artık.
Oyuna gelen son güncellemelerden sonra tekrardan pay2win sistemine döndü oyun.Ama tabii ki yapmayacaklarsa da üstlerine gitmeye hakkımız yok.Oyun p2w olmaktan çıktı diyolar dword ekibi dağa uğraşmazki zaten oyunla
Onu baya önceden yazmıştım o zaman öyle bişe yoktuOyuna gelen son güncellemelerden sonra tekrardan pay2win sistemine döndü oyun.Ama tabii ki yapmayacaklarsa da üstlerine gitmeye hakkımız yok.
Hm TamamOnu baya önceden yazmıştım o zaman öyle bişe yoktu