Zulu Hilesi İle İlgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Lannister always pays his debts
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Zulu hilesinin eski sürümlerinde OBS'den yayın yaparken hileyi gizleyebiliyorduk. Fakat son güncellemede gelen en kapsamlı hile olan sürümde bu gizleme yapılmıyor. Güncel olan hilede, OBS yayınlarına hileyi yansıtmama özelliği eklenebilir mi?

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
A Lannister always pays his debts
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kardes bız hıleyı bulamıyoz sen vıdeo cekme derdındesın ya
Kardeşim boş yorum yapma. Hazır olduğu zaman zaten paylaşılacak olan bir hile söz konusu burda. Hile güncellendikten sonra canlı yayında kullanmak için bu konuyu açtım.

Üye
9 HİZMET YILI
Beyler ya sadece hafta sonu PC ye bakabilme şansımız oluyor. Hile yarına falan aktif olur mu ? Şu an fixlenmiş durumda.

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Böyle Boş Boş Mesajlar atmanın amacı nedir adam düzgünce sormuş cevabını bilmiyorsan Neden böyle bir mesaj atıyorsun Sen Farklı bir foruma ikile bence
Burada senı ılgılendıren bı konu geremedım asıl bos yapan bos bos karsılık mesajı atan sensın ve sana cevap verılmemıs bıle ayrıca hangı forumda takılacagımı sana sorucak degılım ultralar hıleyı cıkarsa kosa kosa gıdecek adamsın rahat ol sen !

Üye
8 HİZMET YILI
DEMEKKİ OYUNDA O KADAR NOOBSUNUZ Kİ HİLEYE BAŞVURMUŞSUNUZ CEHENNEMDE GÖRECEM BEN SİZİ BAKIN CAYIR CAYIR NASIL YANIYORSUNUZ DAHA OYUNUN YAZILIŞINI BİLE BİLMİYOSUNU DEMEKKİ O KADAR MALSINIZ

Üye
8 HİZMET YILI
DEMEKKİ OYUNDA O KADAR NOOBSUNUZ Kİ HİLEYE BAŞVURMUŞSUNUZ CEHENNEMDE GÖRECEM BEN SİZİ BAKIN CAYIR CAYIR NASIL YANIYORSUNUZ İNŞ İNTERNET BANI YERSİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...