zulu Hilesi Olmuyor Diyenlere Kanıt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
HERKESE MERHABA MH AİLESİ zulu HİLESİ OLMUYOR DİYENLERE KANITLI VİDEO YAPTIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ İYİ SEYİRLER

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
kardeşim emrmı ıslemıyor yenı char actım ondada aynı

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
BİR TANE DAHA AÇ OLUR OLMASSA RİPLOADER YENİ YUKLE ANTİ ACIK KALSIN

Üye
9 HİZMET YILI
Kardeş kanıt demişsin ama yakayı ele vermişsin videoda :) Adamı vuruyorsun ama mermi işlemiyor videodada . HİLE ÇALIŞMIYOR .

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Kanıtı geç kardeş. Bende hilesiz açtığım halde LOG hatası veriyor nasıl düzelecek bu !? :exclamation:

Üye
9 HİZMET YILI
OzturkEren' Alıntı:
Kardeş kanıt demişsin ama yakayı ele vermişsin videoda :) Adamı vuruyorsun ama mermi işlemiyor videodada . HİLE ÇALIŞMIYOR .

Onu bende farkettim adama vuruyor ama işlemiyor, belki de bu hesabında ban yediğinin farkında değil. Habire yeni hesap açacak isek bir anlamı kalmıyor bu durumun zaten. En azından net bir bilgi verilsin oluyor yada olmuyor. Sistemleri sağlam gibisinden, bir bekleyiş içerisine girmeyelim.  Özellikle ESP kullanıyorum sadece 15/9 gidiyorum. Pek belirgin olmasın diye genede böyle birşeyle karşılaşıyoruz. En sonunda da 2066 ile karşılaşıyoruz demek ki heriflerin sistemleri sağlam. wolftü gibi bir oyun değil. Yönetici arkadaşlara da düzgün çalışmıyor dediğimiz de hakaret içerikli mesajlar atıyorlar. Böyle yapmaya devam edeceklerse bilelim eli eteği çekelim. Hoş değil bu tür şeyler.

Mesela CauS bey'in söylediği üzere hileyi hayvan gibi kullanmıyorum.

✅MEMORYHACKERS✅
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
hile açılısa yine tmm derim ama hiç açılmıyo üstte de yeşil yazı yok :(

✅MEMORYHACKERS✅
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
FerhatDkc' Alıntı:
Kanıtı geç kardeş. Bende hilesiz açtığım halde LOG hatası veriyor nasıl düzelecek bu !? :exclamation:
Kardeşim regedit e gir hylocalmachine ye gir system control set 1 xhunter1 ile hudfsvc yi sil sonra gir olur bu arada rep verirsen sevinirim  :angel:

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Vulkan' Alıntı:
OzturkEren' Alıntı:

Onu bende farkettim adama vuruyor ama işlemiyor, belki de bu hesabında ban yediğinin farkında değil. Habire yeni hesap açacak isek bir anlamı kalmıyor bu durumun zaten. En azından net bir bilgi verilsin oluyor yada olmuyor. Sistemleri sağlam gibisinden, bir bekleyiş içerisine girmeyelim.  Özellikle ESP kullanıyorum sadece 15/9 gidiyorum. Pek belirgin olmasın diye genede böyle birşeyle karşılaşıyoruz. En sonunda da 2066 ile karşılaşıyoruz demek ki heriflerin sistemleri sağlam. wolftü gibi bir oyun değil. Yönetici arkadaşlara da düzgün çalışmıyor dediğimiz de hakaret içerikli mesajlar atıyorlar. Böyle yapmaya devam edeceklerse bilelim eli eteği çekelim. Hoş değil bu tür şeyler.

Mesela CauS bey'in söylediği üzere hileyi hayvan gibi kullanmıyorum.

Peki bana şunu anlatın; ben neden bir hesabı 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum ? Evet sistemleri sağlam, fakat biz bu sistemleri geçebilecek yeterli teknik kapasiteye ve ekibe sahibiz. Size önerim, stabil sürüm için beklemeniz. Şuan mermi işlemiyor diyen arkadaşların hesapları ban yemiş. Muhtemelen dün bütün uyarılarımıza rağmen hile fix olduğu halde denediler, ve şuan yeni loaderle denemiyorlar. 

Konu Kilit #

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...