- Yasaklandı
OzturkEren' Alıntı:Kardeş kanıt demişsin ama yakayı ele vermişsin videodaAdamı vuruyorsun ama mermi işlemiyor videodada . HİLE ÇALIŞMIYOR .
Kardeşim regedit e gir hylocalmachine ye gir system control set 1 xhunter1 ile hudfsvc yi sil sonra gir olur bu arada rep verirsen sevinirim :angel:FerhatDkc' Alıntı:Kanıtı geç kardeş. Bende hilesiz açtığım halde LOG hatası veriyor nasıl düzelecek bu !? :exclamation:
Vulkan' Alıntı:OzturkEren' Alıntı:Kardeş kanıt demişsin ama yakayı ele vermişsin videodaAdamı vuruyorsun ama mermi işlemiyor videodada . HİLE ÇALIŞMIYOR .
Onu bende farkettim adama vuruyor ama işlemiyor, belki de bu hesabında ban yediğinin farkında değil. Habire yeni hesap açacak isek bir anlamı kalmıyor bu durumun zaten. En azından net bir bilgi verilsin oluyor yada olmuyor. Sistemleri sağlam gibisinden, bir bekleyiş içerisine girmeyelim. Özellikle ESP kullanıyorum sadece 15/9 gidiyorum. Pek belirgin olmasın diye genede böyle birşeyle karşılaşıyoruz. En sonunda da 2066 ile karşılaşıyoruz demek ki heriflerin sistemleri sağlam. wolftü gibi bir oyun değil. Yönetici arkadaşlara da düzgün çalışmıyor dediğimiz de hakaret içerikli mesajlar atıyorlar. Böyle yapmaya devam edeceklerse bilelim eli eteği çekelim. Hoş değil bu tür şeyler.
Mesela CauS bey'in söylediği üzere hileyi hayvan gibi kullanmıyorum.