biliyorum .dKolay gelsin fakat paylaştıktan 24 saat sonra hilenin fix yiyecek olması üzücü kardeşim
neyi fixlediklerine bağlı .dFix yerse yenisini çıkarırmısın ?
Kolay gelsin fakat paylaştıktan 24 saat sonra hilenin fix yiyecek olması üzücü kardeşim
Kolay gelsin fakat paylaştıktan 24 saat sonra hilenin fix yiyecek olması üzücü kardeşim
Sana burda kimse sataşmadı biraderim, hayırdır bir sıkıntın mı var ?bunu tek kendim yapıyorum birisinden yardım istemiyorum veya bi gruba üye değilim ama siz heçkır grupları 10 kişisiniz ve 2 elinizle 1 s*ki doğrultamıyorsunuz sonrada gelip tek insanlara sataşıyorsunuz aşırı zavallısınız
Kardeş Sana Kötü Birşey Dememişler Gercegi Sölemişlerbunu tek kendim yapıyorum birisinden yardım istemiyorum veya bi gruba üye değilim ama siz heçkır grupları 10 kişisiniz ve 2 elinizle 1 s*ki doğrultamıyorsunuz sonrada gelip tek insanlara sataşıyorsunuz aşırı zavallısınız
Adam haklı beyler bu site için söylemiyorum ama çok insan var öyle.bunu tek kendim yapıyorum birisinden yardım istemiyorum veya bi gruba üye değilim ama siz heçkır grupları 10 kişisiniz ve 2 elinizle 1 s*ki doğrultamıyorsunuz sonrada gelip tek insanlara sataşıyorsunuz aşırı zavallısınız
Bi tane hile var fix yemiyor yese bile güncelleniyor isterseniz birşeyler yapabilirsiniz ***** vs.Sana burda kimse sataşmadı biraderim, hayırdır bir sıkıntın mı var ?
Kardeş yalınz random yorum yasak değilmi weqeqwewQW:eq.Weqw.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?