biliyorum .dKolay gelsin fakat paylaştıktan 24 saat sonra hilenin fix yiyecek olması üzücü kardeşim![]()
neyi fixlediklerine bağlı .dFix yerse yenisini çıkarırmısın ?
Kolay gelsin fakat paylaştıktan 24 saat sonra hilenin fix yiyecek olması üzücü kardeşim![]()
Kolay gelsin fakat paylaştıktan 24 saat sonra hilenin fix yiyecek olması üzücü kardeşim![]()
Sana burda kimse sataşmadı biraderim, hayırdır bir sıkıntın mı var ?bunu tek kendim yapıyorum birisinden yardım istemiyorum veya bi gruba üye değilim ama siz heçkır grupları 10 kişisiniz ve 2 elinizle 1 s*ki doğrultamıyorsunuz sonrada gelip tek insanlara sataşıyorsunuz aşırı zavallısınız![]()
Kardeş Sana Kötü Birşey Dememişler Gercegi Sölemişlerbunu tek kendim yapıyorum birisinden yardım istemiyorum veya bi gruba üye değilim ama siz heçkır grupları 10 kişisiniz ve 2 elinizle 1 s*ki doğrultamıyorsunuz sonrada gelip tek insanlara sataşıyorsunuz aşırı zavallısınız![]()
Adam haklı beyler bu site için söylemiyorum ama çok insan var öyle.bunu tek kendim yapıyorum birisinden yardım istemiyorum veya bi gruba üye değilim ama siz heçkır grupları 10 kişisiniz ve 2 elinizle 1 s*ki doğrultamıyorsunuz sonrada gelip tek insanlara sataşıyorsunuz aşırı zavallısınız![]()
Bi tane hile var fix yemiyor yese bile güncelleniyor isterseniz birşeyler yapabilirsiniz ***** vs.Sana burda kimse sataşmadı biraderim, hayırdır bir sıkıntın mı var ?
Kardeş yalınz random yorum yasak değilmi weqeqwewQW:eq.Weqw.![]()