zulu Kırmızı Sarı Yeşil Renk Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
HEPİNİZE MERHABA ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIM WİNDOWS 7 NORMALDE ZULADA RENKLERİN NORMAL OLMASI GEREKİYOR AMA BENDE RENKLER KISA Bİ SÜRE ÖNCE KIRMIZI SARI YEŞİL OLDU BUNU Bİ TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM EĞER ÇÖZÜMÜNÜ BİLİYORSANIZ BANA YARDIM EDERMİSİNİZ.YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM. :)

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Oyun içindeyken Ctrl + Print screen ile fotoğraf çek, daha sonra painti aç ve ctrl + v ile yapıştır. Ekrana çıkan görüntünün renkleri normal ise oyun ayarlarıyla oynamışsın, normal değilse windows 7 ayarlarıyla oynamışsın. Renk körlüğü ile ilgili bir ayar olabilir tam emin değilim dediğimi yaparsan sorunun nerden olduğunu kavrıyabiliriz

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
TMM TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİ DENEYİP SİZE SÖYLEYECEĞİM

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Oyun içindeyken Ctrl + Print screen ile fotoğraf çek, daha sonra painti aç ve ctrl + v ile yapıştır. Ekrana çıkan görüntünün renkleri normal ise oyun ayarlarıyla oynamışsın, normal değilse windows 7 ayarlarıyla oynamışsın. Renk körlüğü ile ilgili bir ayar olabilir tam emin değilim dediğimi yaparsan sorunun nerden olduğunu kavrıyabiliriz
hayır hala aynı oluyor renkler...

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ÖLE BİŞ İDEĞİL FORMAT ATTIM BİLGİSAYARA OYUNU YÜKELDİM HALA AYNI ESKİDEN BÖLE DEİLDİ.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Driver Booster4 Yükleyip Driverları Güncellermisin Ekran Kartı Filan Bide Directx Yükle 9-11

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...