Zulu ne banı attı nasıl anlarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Öncelikle selam arkadaşlar yaklaşık bir ay önce zuluda deneme amaçlı makro açtım arkadaşta açtı benle birlikte . Sistem hemen yakaladı 7 gün uzaklaştırma verdi . 7 gün uzaklaştırma bitti bilgisayarı ayarlardan fabrika ayarlarına döndürdüm sonrasında hesaba girdim maça girdikten 10 saniye sonra siyah ekran verip oyundan atmaya başladı desteğe yazdım sonrasında tekrar giriş yaptım 30 gün tekrardan ban yemişim. neden 30 gün diye desteğe sorduğumda

"Daha önce kullanılmış olan ve Zulu için de kullanılabilen farklı oyunların hileleri, diğer 3. parti programlar bilgisayarınıza indirilip bir kez çalıştırılsa bile sistem tarafından hile olduğu anlaşılabilmektedir. Bu gibi dosyalar Zulu'nun çalışma sistemine zarar verdiğinden, tespit edilen kullanıcılar oyuna giriş yapsalar dahi kısa bir süre sonra oyundan düşerler ve uzaklaştırılırlar. Uzaklaştırılana kadarsa sağlıklı bir şekilde oyunu oynayamazlar. Oyun içerisinde hile içerikli bir yazılım kullandığınız tespit edilmiş ve gerekli cezai işlem uygulanmıştır.
Yeniden giriş yapmadan önce lütfen bilgisayarınızdaki hile içerikli tüm yazılımları kaldırmayı ve tamamen temizlemeyi unutmayınız."

dedi lan pc formatladım daha napim wh aim mevlana trigger değil makro a*k . benle birlikte kullanan arkadaşımda ban yedi 7 günlük onun hesabında sorun yok olan bana oldu.şimdi arkadaşlar ben ne banı yemiş olabilirim bilgisayarcıya götürüp temizinden format attırsam geçermi yoksa pc banımıdır bu anlattığım? (not:ban yediğim bilgisayardan başka hesaplarla zuluya sorunsuz sıkıntısız girebiliyorum. Girdiğim hesaplar ban yemiyor)

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
aynı sıkıntıyı yaşadım spoofer dene olmasz ise windows update ek güncelleştirmeleri yapıcak gene olmaz ise sürüm değiş
bide her denemende farklı hesapta dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...