zulu Siyah Ekran

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Beyler yeni hesap açıp oyuna girdiğimde 1. maç atıyorum sıkıntısız 2. maç siyah ekran verip atıyor mac değiştirdim ıp değiştirdim hdd ıd değiştirdim hepsini cmdden baktım değişip değişmedine sildim yükledim dosyların bütünlüğünü denetledim harici harddisk taktım (değiştirmedim 2. olarak harddisk ekledim) onun la gelen harici yere zulu indirdim açtım gene olmadı çözümünü bilen varsa yazsın 1 aya yakındır uğraşıyorum şunu çözebilmek için

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Biliyordum bir çözümü vardı bir araştırayım dostum id devicer falan bir şekil yapıyordum bende ✅
Post automatically merged:

Dostum hile kullandın mı zuluda

bir bilsgisayrda hile kullanıp ban yediysen Zulü hileye karşılık pc banı atıyor yani pc ye ne kadar format atsanızda boşa çünki pc banı bilgisayar donanımları banı yani kısaca pc özelliklerini değiştirilmesi gerekiyor
Benim bildigim bu dostum ✅✅❤❤

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sorununu çözecektir bu video

olmadı
Biliyordum bir çözümü vardı bir araştırayım dostum id devicer falan bir şekil yapıyordum bende ✅

Dostum hile kullandın mı zuluda

bir bilsgisayrda hile kullanıp ban yediysen Zulü hileye karşılık pc banı atıyor yani pc ye ne kadar format atsanızda boşa çünki pc banı bilgisayar donanımları banı yani kısaca pc özelliklerini değiştirilmesi gerekiyor
Benim bildigim bu dostum ✅✅❤❤
hardisk aldım olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...