Satıldı ✅| 𝙕𝙐𝙇𝙐 𝙐𝙉𝘿𝙀𝙏𝙀𝘾𝙏𝙀𝘿 𝙃𝘼𝘾𝙆 | 𝟯𝟲𝟬 𝘼İ𝙈𝘽𝙊𝙏 𝙒A𝙇𝙇𝙃𝘼𝘾𝙆 𝙎𝙀𝙆𝙈𝙀𝙈𝙀 | 🔥🚨

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
maalesef yazan sahıs zaten bızden ozur dıledı ve sorusnsuz oynuyor sen kafanı calıstırmadıgın ıcın sorun yasıyorsun d
Bypass'lı hile satıyorsun ve daha satarken bakımda olduğunu bilmiyorsun. Sana çalışmadığını belirtiyorum ve uyarı mesajı çıkmadığını sen de bana çıkıyor diyorsun. Peşine video çekip atınca da "EVET FARKINDAYIZ." madem farkındasın daha çalışıp çalışmadığını bilmediğin bir ürünü neden satıyorsun. Bir de sattığı ürünün arkasında durmuyor bizlik bir durum yok bir fonksiyon çalışmıyor. Satarken neden söylemedin? Veya neden iade etmiyorsun. Yazdığı cümleye bakarsanız ticaret ahlakının sıfır olduğunu anlarsınız. Umarım adminler en yakın zamanda benimle iletişime geçer.

Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
1 HİZMET YILI
Ürün sen aldıktan 5 saat sonra bakıma girdi 1 saatlik bakim oldu ve ürün aktif hala sorunsuz şekilde 💜
Bypass'lı hile satıyorsun ve daha satarken bakımda olduğunu bilmiyorsun. Sana çalışmadığını belirtiyorum ve uyarı mesajı çıkmadığını sen de bana çıkıyor diyorsun. Peşine video çekip atınca da "EVET FARKINDAYIZ." madem farkındasın daha çalışıp çalışmadığını bilmediğin bir ürünü neden satıyorsun. Bir de sattığı ürünün arkasında durmuyor bizlik bir durum yok bir fonksiyon çalışmıyor. Satarken neden söylemedin? Veya neden iade etmiyorsun. Yazdığı cümleye bakarsanız ticaret ahlakının sıfır olduğunu anlarsınız. Umarım adminler en yakın zamanda benimle iletişime geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...