Alıyorum Zulu visible check fonksiyonu

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar malum oyun için visible check fonksiyonuna ihtiyacım var. Elimde hazır yazdığım kod var fakat doğru çalışmıyor. c_trace'i doğru kullanamıyorum. Daha öncesinde fiyat sordum birkaç arkadaşa. Maksimum 400 veririm, fazlası olmaz. İşine gelen arkadaş varsa buradan yazabilir. 1k 3k gibi uçuk fiyat söyleyecekler lütfen uzak dursun.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
1 HİZMET YILI
400 TL 1 günlük para sana şu anda yardım edecek olan olursa vicdanına bağlıdır hocam onun dışında bütçenin en fazla 1k üzerine olacağını düşünüyorum

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
400 TL 1 günlük para sana şu anda yardım edecek olan olursa vicdanına bağlıdır hocam onun dışında bütçenin en fazla 1k üzerine olacağını düşünüyorum
evet 1 günlük para ama bazı insanlar 5 satır koda 2k 3k fiyat cekiyor buda dolandırıcılık yani inşallah çıkar vicdanlı birisi

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sanmıyorum hocam o fiyata bulacağını verecek kişinin yakın zamanda kaza falan geçirmiş olması lazım hayır duasına versin. Bütçenizi arttırabilirseniz yardımcı olurum

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sanmıyorum hocam o fiyata bulacağını verecek kişinin yakın zamanda kaza falan geçirmiş olması lazım hayır duasına versin. Bütçenizi arttırabilirseniz yardımcı olurum
Ne kadar istiyorsun, birde sende oldugunda dair kanit sunabilirmisin ?