Dostum güven faktörünün yükselmesine yarıyorövgü işe yaramıyor diye biliyorum ben
Teşekkürler reis. Şimdi şöylehocam 36 adet cevap gelmiş fakat bunun yaklaşık 25-30 adeti yorum kasmak için. tek övgü alırsan hiç bir faydası olmayacaktır yada diğer arkadaşların dediği gibi 50-200 adet oyun olunca güven faktörün yüksek olmuyor. eğer csgo nun blogun daki yazıyı okursan en faydalı yöntem o olucaktır. eğer okumaya eriniyorsan kısaca şunlardan bahsediyor. Genel olarak steamde pozitif bir üye ve cs:go içinde report edilecek hareketlerden kaçınmanı yani toxic bir oyuncu olmanı istemiyor diğer faydalı olucak şeyler eğer hesabında daha önce hiç alış veriş yapmamışsan 5 dolarlık ilk alış verişini yapa bilirsin bunların dışında yapman gerek oyunu oynamaya devam etmek hile ile oynuyorsan 1-2 haftalığına ara ver reportlanman azaldığı zaman güven faktöründe yavaş yavaş düzelecektir ama net bir süre yok benim güven faktörümde düşük ve yaklaşık 1 aydır bu sorun ile uğraşıyorum düzelmedi denemediğim tek yöntem rankımın silinmesi merak ettiğin başka bir şey olursa özel mesaj atabilirsin.
Övgü botları hakkında duyduğum çok şey var kimileri bot hesapların güven faktörünü etkilemediğini söylüyor normal maçta alman gerektiğini söylüyor övgü kimileri artırıyor diyor benim gördüğüm kadarı övgü aldığım hiç bir hesabın güven faktörü yükselmedi. güven faktörünün düzelmesinin şahsımca tek yolu oynamak oynadıkça zamanla düzeleceğini düşünüyorum çünkü benim denemediğim yöntem kalmadı ve zaman olarak baya bir zaman geçti.Teşekkürler reis. Şimdi şöyle
Benim 10-15 oyunlu bir hesabım var arkadaşım ile ortak hesap. Ben o hesaptan bu yeni hesabıma CS:GO Yu 70 tl ödeyerek hediye yolladım. Kısadan hisse güven faktörü düşük hesabımla hiç alışveriş yapmadım. Yarın 10-15 dolar harcayacağım , övgübot da deneyeceğim ( fazla abartmadan).