Güven Faktörümü Nasıl Hızla Yükseltebilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
çok kibar nezih ve mükemmel kişigözük :D övgü al derim

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
övgü satın al ve ya at , cs:go ya da benzeri valve oyunlarında vakit geçir güven faktörün tüm valve oyunları için geçerli olan birşey sadece csgo için değil her valve oyununda yaptığın şeyler bunu etkiliyor, vakit geçirmek istemiyosn vaktim yok diyosan hour boosting yap botla saat kas yine geçiyor ,overwatch yap başka yoluda yok zaten :=)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşların ile girersen daha verimli olabilir

Banlı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Beyler ben 300 tane övgü atabilirim istiyen beni discorddan ekleyebilir dc:|ͥ̐̋~̎ͬ̌R͆̓̈́edDa͛ͯ̇w̫̫͈nͪ̾̎~̾͌̇|#4558

Gariban bir Sivaslı
Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Ustam basit eğlence rek vs girerek yükseltebilirsin 2 haftanı almaz

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Övgü al direk yükselir faktör. Overwatcha da düşmezsin hile kullanıyosan.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hocam 36 adet cevap gelmiş fakat bunun yaklaşık 25-30 adeti yorum kasmak için. tek övgü alırsan hiç bir faydası olmayacaktır yada diğer arkadaşların dediği gibi 50-200 adet oyun olunca güven faktörün yüksek olmuyor. eğer csgo nun blogun daki yazıyı okursan en faydalı yöntem o olucaktır. eğer okumaya eriniyorsan kısaca şunlardan bahsediyor. Genel olarak steamde pozitif bir üye ve cs:go içinde report edilecek hareketlerden kaçınmanı yani toxic bir oyuncu olmanı istemiyor diğer faydalı olucak şeyler eğer hesabında daha önce hiç alış veriş yapmamışsan 5 dolarlık ilk alış verişini yapa bilirsin bunların dışında yapman gerek oyunu oynamaya devam etmek hile ile oynuyorsan 1-2 haftalığına ara ver reportlanman azaldığı zaman güven faktöründe yavaş yavaş düzelecektir ama net bir süre yok benim güven faktörümde düşük ve yaklaşık 1 aydır bu sorun ile uğraşıyorum düzelmedi denemediğim tek yöntem rankımın silinmesi merak ettiğin başka bir şey olursa özel mesaj atabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
hocam 36 adet cevap gelmiş fakat bunun yaklaşık 25-30 adeti yorum kasmak için. tek övgü alırsan hiç bir faydası olmayacaktır yada diğer arkadaşların dediği gibi 50-200 adet oyun olunca güven faktörün yüksek olmuyor. eğer csgo nun blogun daki yazıyı okursan en faydalı yöntem o olucaktır. eğer okumaya eriniyorsan kısaca şunlardan bahsediyor. Genel olarak steamde pozitif bir üye ve cs:go içinde report edilecek hareketlerden kaçınmanı yani toxic bir oyuncu olmanı istemiyor diğer faydalı olucak şeyler eğer hesabında daha önce hiç alış veriş yapmamışsan 5 dolarlık ilk alış verişini yapa bilirsin bunların dışında yapman gerek oyunu oynamaya devam etmek hile ile oynuyorsan 1-2 haftalığına ara ver reportlanman azaldığı zaman güven faktöründe yavaş yavaş düzelecektir ama net bir süre yok benim güven faktörümde düşük ve yaklaşık 1 aydır bu sorun ile uğraşıyorum düzelmedi denemediğim tek yöntem rankımın silinmesi merak ettiğin başka bir şey olursa özel mesaj atabilirsin.
Teşekkürler reis. Şimdi şöyle

Benim 10-15 oyunlu bir hesabım var arkadaşım ile ortak hesap. Ben o hesaptan bu yeni hesabıma CS:GO Yu 70 tl ödeyerek hediye yolladım. Kısadan hisse güven faktörü düşük hesabımla hiç alışveriş yapmadım. Yarın 10-15 dolar harcayacağım , övgübot da deneyeceğim ( fazla abartmadan).

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Teşekkürler reis. Şimdi şöyle

Benim 10-15 oyunlu bir hesabım var arkadaşım ile ortak hesap. Ben o hesaptan bu yeni hesabıma CS:GO Yu 70 tl ödeyerek hediye yolladım. Kısadan hisse güven faktörü düşük hesabımla hiç alışveriş yapmadım. Yarın 10-15 dolar harcayacağım , övgübot da deneyeceğim ( fazla abartmadan).
Övgü botları hakkında duyduğum çok şey var kimileri bot hesapların güven faktörünü etkilemediğini söylüyor normal maçta alman gerektiğini söylüyor övgü kimileri artırıyor diyor benim gördüğüm kadarı övgü aldığım hiç bir hesabın güven faktörü yükselmedi. güven faktörünün düzelmesinin şahsımca tek yolu oynamak oynadıkça zamanla düzeleceğini düşünüyorum çünkü benim denemediğim yöntem kalmadı ve zaman olarak baya bir zaman geçti.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Overwatch yaparsan ve dopru karaklar veririsen çabucak yükselir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...