Kardeşim düzelme ihtimalide var ama olmayada bilir sen yine bir dene daha da olmassa format at ve bios ayarlarını sıfırla belki düzleme ihitmali var sonuçtaBilgisayarımda ani 3 4 saniyelik donmalar oluyor. Şuan ki 220w az olduğunu biliyorum. 300 - 400W bir PSU alsam sorun düzelir mi?
Bios ayarlarımı sıfıradım, format attım düzelmemişti. Yine de güç kaynağını alınca tekrar deneyeceğim.Kardeşim düzelme ihtimalide var ama olmayada bilir sen yine bir dene daha da olmassa format at ve bios ayarlarını sıfırla belki düzleme ihitmali var sonuçta
Anakart'dan görüntü alıyorumanlık takılmalar ekran kartından veya başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir
Man, stop writing nonsense words, stop spamming.i need 50 msg
Post automatically merged:
50?
Post automatically merged:
¿Qué sucede si mis mensajes son aceptados? ¿Se consideran separados?
Anladım hocam buna bakacağım, teşekkürlerkardeş pcnin parçalarında ne kadar güç tükettiği yazar (ram ekran kartı fanlar) bunların toplamı psu nun gücünden fazlaysa psu fazla ısınır sorun da olabilir
yani bunu direk power a bağlamak net bilgi değil. tabiri caizse paramparça edip denemek lazım. yalnız power eskiyse yinede değişmekte fayda var.Anakart'dan görüntü alıyorum
anakart'dan görüntü alıyorum, 4gb ramKesinlikle.
Birde sistem özelliklerini yazarmısın.
Sadece ekran kartı ve RAM yazsan yeterlidir
Peki nasıl yapabilirim+ 3.3 V Kötü Voltaj Uyarısı? genellikle yanlış yapılandırılmış sistem ayarları veya Windows kayıt defterindeki düzensiz girişlerden kaynaklanır. Bu hata, kayıt defterini onaran ve kararlılığı geri yüklemek için sistem ayarlarını düzenleyen özel bir yazılımla giderilebilir.
sen bir format at bende düzelmiştiBilgisayarımda ani 3 4 saniyelik donmalar oluyor. Şuan ki 220w az olduğunu biliyorum. 300 - 400W bir PSU alsam sorun düzelir mi?
Bunların hepsini yaptım hocam, ona rağmen bir sonuç alamadım.bilgisayardaki çöp dosyaları vs temizlemeyi disk, regedit birleştirmeyi, driverları güncellemeyi bi dene olmadı dediğini yapabilirsin.
denemiştim, bir sonuç alamadım.sen bir format at bende düzelmişti
o zaman kesinlikle güç kaynağını yükselt ama 80+ almaya dikkat etBunların hepsini yaptım hocam, ona rağmen bir sonuç alamadım.
Post automatically merged:
denemiştim, bir sonuç alamadım.