Uzman Üye
Dostlarım size kendi çapımda cyberpunk 2077 oyunun devasa buglarından sadece bir tanesini gösterdim eğer daha fazla güzel bir oyunun devasa buglarını görmek istiyorsanız destekleyebilirsiniz
oyunun buglarını aramıyoruz ki oyunun bugları bizi arıyoroyunun buglarına takılmak yerine sadece oyununuzu oynayıp eğlenmenize baksanız nasıl olur ?
ala ala yaklaşık 48 saat oynadım beni arayan bi bugla rastlaşmadık nasıl bi şeymiş arayan bugoyunun buglarını aramıyoruz ki oyunun bugları bizi arıyor
oyun tamamen bir balon. rpg ögesine dair gram hiçbirşey yok. skıllere vermesen bıle oyun senı goturuyo. yaptıgın bi hamlenin, verdıgın bır kararın. oyunun gidişatını degistirecek bı unsuru yok *? youtube dan arastır cyberpunk eleştiri diye has , hakiki oyun sektöründeki insanların neler dedıklerıne bak . oyun suana kadar gün ve gün rezillik içinde yüzüyo .ala ala yaklaşık 48 saat oynadım beni arayan bi bugla rastlaşmadık nasıl bi şeymiş arayan bug
Roycedan yassıkafayı alırken 3 seçeneğin vardı hepsi değişik kader tain etti oyuna.oyun tamamen bir balon. rpg ögesine dair gram hiçbirşey yok. skıllere vermesen bıle oyun senı goturuyo. yaptıgın bi hamlenin, verdıgın bır kararın. oyunun gidişatını degistirecek bı unsuru yok *? youtube dan arastır cyberpunk eleştiri diye has , hakiki oyun sektöründeki insanların neler dedıklerıne bak . oyun suana kadar gün ve gün rezillik içinde yüzüyo .
oyun tamamen bir balon. rpg ögesine dair gram hiçbirşey yok. skıllere vermesen bıle oyun senı goturuyo. yaptıgın bi hamlenin, verdıgın bır kararın. oyunun gidişatını degistirecek bı unsuru yok *? youtube dan arastır cyberpunk eleştiri diye has , hakiki oyun sektöründeki insanların neler dedıklerıne bak . oyun suana kadar gün ve gün rezillik içinde yüzüyo .
oyuna çöp dememdeki olay ; tamamen beklentilerinde altında olması... o kadar cok hyple ile satış olayını beslemek adına yapılan reklamlar, beklentileri yukselten firmalarla anlaşmalar, bi ton satış politikalarıyla beklentıleri şaha kaldıran eylemler gerceklestırdıler. emın ol bu oyun ''hard has kitle'' tarafından daha da elestırılcegı kanaatindeyimRoycedan yassıkafayı alırken 3 seçeneğin vardı hepsi değişik kader tain etti oyuna.
7farklı son var
Yetenek puanlarına önem vermen yeni konuşmalar açıyor.
Balonmuş komiksjsjsjjs
izle bakalım gerçek bir eleştirmeni yorumcuyu ne kadar boş konuştuğunu anlarsın , oyuna bi ton emek verilmiştir beğenmezsin eyvallah kalkıp balon yada çöp dersen karşı çıkarım