Logitech'de makro var norecoilvalorant'da vanguard gibi bi koruma olduğu sürece macro tarzı şeyler açılmaz diye düşünüyorum dakikasında ban yersin bence
başkan bende bundan bahsettım adamlra canlı yayında ellerını gram aşşağı çekmıyorlar stabıl nokta atışı yapıyorlar ama gel görki bizlere direk ban atıyorlar geçen logitech ile çok az aşşağı çekme ayarı yaptım 3 ay cihaz banı ama yayındakıler anlamış degilim işin sırrı ehli nedir bir türlü çözemedim yazıktır gunahtırya adamlar yayın yapıyor diye alttanmı alıyorlar yoksa farklı bir ayarmı yapıyorlar anlatırmısınArkadaşlar siz yanlış anladınız sanırım olayı ben makroyu ahk script veya exe tarzında istemiyorum. Evet o şekilde kullanırsanız oyun ban atar. Benim aradığım bloodyin kendi yazılımına yüklenen makrolar. Bende şuan bloody için bir makro bulunmakta ve baya sekmeyi azaltıyor mermi belirli sabit noktaya kitleniyor ama daha kaliteliler var onları arıyorum. Bloody, logitech, razer yazılımları ile yapılan makroları hiçbir oyun algılamıyor ve banlama gereği duymuyor çünkü legal kullanım. Birçok e sporcu twitch yayıncısı kullanıyor zaten ama sorsan kullanmıyoruz makro yapmayın canım yhaaaa derler.
üşenmesem kendim yapacağım ama bu işleri bıraktım artık. Ayda yilda foruma girip birşey isteyelim dedik ama valorant baya göz korkutmuş.eğer elinizde a4tech x7, bloody, logitech, razer tarzı mousleriniz varsa gelin ben size makro atayım betadan beri ban yemedim
![]()
Evet foruma da az önce gönderdim. Bende onu kullanıyorum normalde yoğun olmasam iyi bir makro çıkartırım ama vaktim olmuyor pek. Belki elinde olan vardır diye sormak istedim foruma. Olmazsa daha iyisini müsait bir zamanımda kendim çıkaracağım.No sound macro dışında ücretsiz bir macro yok diye biliyorum şuanki en kalitelisi de o. Onun bi de ücretlisi olması lazımdı ama satın almadım denemedim daha iyi mi bilmiyorum
Evet foruma da az önce gönderdim. Bende onu kullanıyorum normalde yoğun olmasam iyi bir makro çıkartırım ama vaktim olmuyor pek. Belki elinde olan vardır diye sormak istedim foruma. Olmazsa daha iyisini müsait bir zamanımda kendim çıkaracağım.
Sen bu free dağıtılmış macroyu 4, 5 mermi ile çeken video daki veletsin galiba? Üstüne parayla satış mı yapmaya çalışıyorsunGeçen gün bu arkadaştan bu ürünü satın aldım. Gerçekten kaliteli bir makro şuanlik herhangi bir sıkıntı yaşamadim. Normal bir elde Vandal ile vuramazdim. Sinirlenip phsntoma geçerdim. Vandali bırakamıyorum artık. Tavsiye ederim.
Adam sana Bloody için makro sormuş sen Logitech makro var demişsin . Konuyla alakasız neden boş cevap veriyorsun ?Logitech'de makro var norecoil
Ardakaşın dediği gibi sen bu videoyu çeken çocuksun herhalde. 3 mermiden sonra zaten dağılma başlıyor , önemli olan 3 mermiden sonra dağılmayı önlemek . Videoda ki makro değildir , oyunda zaten o kadar yakından sıkarsan mermiler dağılmaz ve 3 mermiye kadarda zaten dağılma olmuyor . Bunu gören arkadaşlar bu gibi dolandırıcılara paranızı kaptırmayın inanmayın .Geçen gün bu arkadaştan bu ürünü satın aldım. Gerçekten kaliteli bir makro şuanlik herhangi bir sıkıntı yaşamadim. Normal bir elde Vandal ile vuramazdim. Sinirlenip phsntoma geçerdim. Vandali bırakamıyorum artık. Tavsiye ederim.